Siyaset Gizli FETÖ’cü olup olmadıkları incelensin

Gizli FETÖ’cü olup olmadıkları incelensin

02.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Atatürk’e yönelik hakaretlere “kırmızı çizgimizdir” diyerek sert çıkarken “Gizli FETÖ’cü olup olmadıkları mutlaka incelenmeli” dedi.

Gizli FETÖ’cü olup olmadıkları incelensin

ANKARA Milliyet - Bahçeli, grup toplantısında özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

YEDİLİ KOZ: Zillet partileri, kâğıttan kaplan olmaları şöyle dursun, zalimlerin elindeki yedili kozdur. Bu eyyamcı tipler gelene ağam gidene paşam diyecek kadar çıkarlarına düşkündür. Sinek gibidirler, pekmezciyi hemen tanırlar.

FETÖ VE PKK YARGILAMALARI : PKK/YPG’nin beli kırılmıştır. Teröristbaşı Fetullah Gülen’in yeğeni olduğu iddia edilen Selahaddin Gülen, bir operasyonla Türkiye’ye getirilmiştir. Beklentimiz, FETÖ’cülerle birlikte PKK’lılar hakkında süren mahkeme süreçlerinin derhal karara bağlanarak nihayete erdirilmesidir.

HIYANETE HİZMET: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e tahammülsüzlük, Türkiye Cumhuriyeti’ne tahammülsüzlüktür. Atatürk düşmanlığı yapmak, millete değil hıyanete hizmettir. Ayasofya-i Kebir Camii Şerif açılmışken, Taksim Camii’nin manevi hayatımıza kazandırılması sağlanmışken nükseden Atatürk alerjisinin esas gerekçesini nasıl okumalıyız? Her güzel ve memnuniyet verici gelişmelerin yaşandığı bir dönemde, suyu bulandıran, ortamı kızıştıran, bunu da Müslüman kisvesi altında yapan kişilerin Türkiye’nin huzuruyla oynamaları provokasyondur. Maksatları derinlemesine tahlil edilmelidir. Gizli FETÖ’cü olup olmadıkları incelenmelidir.

Haberin Devamı

ATATÜRK KIRMIZI ÇİZGİMİZ: Vaazlarıyla milli birliğimizi yaralamaya, tarihi şahsiyetlerimizi kötülemeye hiç kimse cüret etmemelidir. Atatürk’e dil uzatanlar daha iyi Müslüman olduklarını mı sanıyorlar? Ey kendini bilmez akılsızlar, Atatürk’ümüzden ne istiyorsunuz? O tarih sahnesine çıkmasaydı, Türklüğün kıvancı, İslam’ın bekçisi olmasaydı, doğduğunuzda kulağınıza ezan mı okunur, yoksa bir kilise de vaftiz mi edilirdiniz? Atatürk’ün hatıralarına ve hey kellerine saldıran zavallılar, sizin yel değirmenlerine savaş açan Don Kişot’tan, yancısı Sanço Panço’dan ne farkınız vardır? Herkes bilsin ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizim ve milletimizin kırmızı çizgisidir. Atatürk Türkiye’dir, cumhuriyettir. Emel sahiplerini uyarıyorum; Atatürk’ten elinizi çekin, isnatlarınızı kesin, dilinizi susturun.

‘İyi ki Beşiktaşlıyım’

Bahçeli, konuşmasının sonunda Dünya Jimnastik Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı’yı, Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes ile Süper Lige çıkan Adana Demirspor, Giresunspor ve Altay’ı kutladı. “Hiç kimse Kara Kartalı unuttuğumu zannetmesin” diye espri yapan Bahçeli, “Biliyorsunuz, kartallar yüksekten uçar, eninde sonunda da şampiyonluğa konar. Beşiktaş’ımızın şampiyonluğunu bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki Beşiktaşlıyım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erken seçim kimin siparişi?

Kılıçdaroğlu’nun erken seçim zorlaması kimlerin talebi, hangi karanlık mahfillerin siparişidir? ABD’nin bazı Körfez ülkeleriyle hain bir senaryo üzerinde kafa yorduğuna dair iddialar havalarda uçuşmaktadır. Kılıçdaroğlu ve yandaşları bu operasyonun siyaset ayağıdır. Biden’in dümen suyundaki Kılıçdaroğlu’nun erken seçim isteği sahibinin sesi, melanetin sözüdür. Kılıçdaroğlu, Biden’in Türkiye’deki muhalefetin desteklenmesi pasını almış, Türkiye kalesine gol atmak için sahaya inmiştir.

SEÇİME 754 GÜN VAR: Bir an önce seçime gidilmesini istiyor. Belli ki acelesi var, aldığı talimatın süresi dolduğundan telaş içinde... Mafyayı Cumhur İttifakı’nın 3. ortağı gören Kılıçdaroğlu, organize suç şebekelerinin nefesi, terör örgütlerinin neşesi, Türkiye düşmanlarının da nesnesi olduğunu görmüyor, göremiyor. Masal anlatmasın, ruh ikizi haline dönen mafyaya baksın. Sayın Kılıçdaroğlu fazla heveslenme, ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur, bunu kiralık aklından çıkarma. Genel Seçim 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır. ‘