Siyaset Oy kullanamadığı için 1 oyla kaybetti

Oy kullanamadığı için 1 oyla kaybetti

30.06.2014 - 10:25 | Son Güncellenme:

.

Oy kullanamadığı için 1 oyla kaybetti

Demre’de Chp İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği olağanüstü kongrede mevcut başkan Selçuk Çetin ile Mehmet Sarıoğlu yarıştı. Çetin, partide delege olarak kaydı bulunmadığı için seçimde oy kullanamadı.

Haberin Devamı

Chp Demre İlçe Başkanlığı için yapılan olağanüstü kongre Pazar günü parti binasında yoğun katılımla gerçekleşti. CHP Antalya Millet Vekili Av. Gürkut Acar başkanlığında yapılan kongreye, Antalya İl Yönetim kurulu üyeleri, CHP Finike ve Kaş ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı.

22 Haziran günü yeterli delege bulunamadığından dolayı 1 hafta sonrasına ertelenen seçimlere 49 delege katıldı. Selçuk Çetin ile Mehmet Sarıoğlu’nun başkanlık için yarıştığı seçimde Selçuk Çetin partide delege olarak kaydı bulunmadığı için oy kullanamadı. Mevcut Başkan Çetin 24 oy alırken, Mehmet Sarıoğlu 25 oy alarak CHP Demre İlçe Başkanı oldu.

Mehmet Sarıoğlu’nun başkanlığı yapacağı ilçe teşkilatının yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Hasan Avcı, Semra Balaban, Ali Ersan Doğan, Birgül Çil, Mehmet Gökkaya, Yusuf Karagedik, Mehmet Kurt, İbrahim Sezgin, Nasuh Uflaz, Ahmet Ülper, Hatice Yılmaz ve Erdal Yiğit.