Siyaset Şener’den AKP’ye eleştiri

Şener’den AKP’ye eleştiri

15.09.2008 - 03:12 | Son Güncellenme:

Eski Başbakan Yardımcısı Şener, Gaziantep'e yaklaşık bin araçlık bir konvoyla girdi. Şehir turu atan Şener'i eski AKP milletvekilleri karşıladı.

Şener’den AKP’ye eleştiri

Yeni Oluşum Hareketi'ni başlatan eski Başbakan Yardımcısı, eski AKP'li Abdüllatif Şener, Gaziantep'te "Başbakan Şener" sloganlarıyla karşılandı. Şener, yaklaşık bin araçlık konvoyla şehir turu attı. 
Eski AKP'li milletvekillerinden  Mahmut Kaplan, Mustafa Nuri Akbulut, Abdülbaki Türkoğlu, Halil Özyolcu, Mahmut Uluçetin, Ali Suçin ve Mahfuz Güler'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi tarafından "Başbakan Şener" sloganlarıyla karşılanan Şener, halk oyunları ekibi ve davulcuların gösterilerini izledi. Yaklaşık bin araçlık konvoyla yola çıkan Şener, vatandaşları selamladı.  

‘Kutuplaşma yaratıyorlar’

Zümrüt Düğün Salonu’nda iftar yemeğine katılan Şener, burada yaptığı konuşmada, AKP’nin şehit cenazelerine karşı duyarsız davrandığını iddia etti. Şener, “2 yıldır bir senaryo gündemde. Konuşurken kavga ediyorlar, susarken kavga ediyorlar. Bu kavga ülkeyi kutuplaşmaya itiyor. Bu ülkeyi idare edenlerin Türkiye diye bir dertleri yok. Türkiye diye bir dertleri olsa kavga etmeye zamanları olmaz” diye konuştu.