Siyaset Yeni Bakan Fakıbaba'nın attığı tweet çok konuşuldu

Yeni Bakan Fakıbaba'nın attığı tweet çok konuşuldu

20.07.2017 - 13:01 | Son Güncellenme:

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba görevi devralırken "Çok çalışacağız, üreteceğiz, üreteceğiz, üreteceğiz. Amacımız halkın, gariban insanların mutluluğudur" ifadelerini kullandı. Fakıbaba'nın törenle ilgili attığı tweet Şanlıurfa'da çok konuşuldu.

Yeni Bakan Fakıbabanın attığı tweet çok konuşuldu

Yeni kabinede görev almayacak olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik koltuğunu Ahmet Eşref Fakıbaba'ya devretti. Faruk Çelik devir teslim törenindeki konuşmasında şu ifadeleri kullandı: " Tarım ve hayvancılık konusunu popülist, politik yaklaşımlarla değil gerçekçi politikalarla ele aldık. Tarım ve hayvancılık alanı gıda araz güvenliğinin sağlanması için, olmazsa olmaz bir alandır. Toprakların korunması için tarımsal sit alanları yaygın bir şekilde ilan edilmeye başlandı. Kimyasallardan topraklarımızın arınmasıyla ilgili yoğun çalışmalar başladı. Milli Tarım projesiyle birlikte inanıyorum ki 3 yıl gibi orta vadede Türkiye'de hayvancılık başta olmak üzere birçok alanda kendi kendine Türkiye yeter hale gelecektir. Takım oyuncusu olarak orta sahada bize verilen görevi yapma gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da üzerimize düşecek olana görev ne ise yerine getirme çabası içinde olacağız. Anlımın akıyla taşıdığım bakanlık bayrağını asil millete ve kadim devlete hizmet etmenin rahatlığıyla Ak Parti'ye geçmesinde emeğim lan kendisiyle çalışmaktan onur duyduğum Sayın Eşref Fakıbaba'ya bugün devrediyorum. Bu bayrağı kendisinin çok daha yükseklere taşıyacağını inanıyorum. "

Haberin Devamı

"BU HİZMETİ DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİME İNANCIM SONSUZ"
Faruk Çelik'ten görevi teslim alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba konuşmasında, "Bu bir nöbet değişikliği , bu hizmeti elimden geldiği kadar bu bayrağı alıp Türkiye için, Partim için daha ileriye götüreceğime inancım sonsuz. Çok çalışacağız, üreteceğiz, üreteceğiz, üreteceğiz. Amacımız halkın, gariban insanların mutluluğudur" ifadelerini kullandı.


BU TWEET ŞANLIURFA'DA ÇOK KONUŞULDU

Fakıbaba bugün saat 15.00'da yapılan devir teslim töreni ile ilgili attığı tweet Şanlıurfa'da çok konuşuldu. Tören için Urfa'dan gelecek hemşerilerinin masrafa gireceğini düşünen Fakıbaba şunları yazdı:

Yeni Bakan Fakıbabanın attığı tweet çok konuşuldu

Ahmet Eşref Fakıbaba twitter hesabından "Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına atanmam hasebiyle gerek telefonla gerek mesajla tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum" diyerek şu mesajları attı;

Haberin Devamı

Yeni Bakan Fakıbabanın attığı tweet çok konuşuldu

Yeni Bakan Fakıbabanın attığı tweet çok konuşuldu

Ahmet Eşref Fakıbaba bakan olduğu haberini aldıktan sonra kutlamayı da Meclis çalışanları ile yaptı.