Survivor

Survivor

Son dakika Survivor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Survivor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Survivor haber sayfamızda...

Survivor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.835 survivor haberi bulunmuştur.
SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu ve sembolü kim kazandı?
SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu ve sembolü kim kazandı? Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu 4 Haziran Salı günü gerçekleşti. En son gerçekleşen elemenin ardından adada toplam 7 kişi kaldı. Yarışmacılar artık zamana karşı mücadele edecek. Dokunulmazlık oyunu artık sıralama oyunu ile başlıyor. Kimlerin birbirleriyle eş olduğu sıralama oyununun ardından belli oluyor. Dokunulmazlığı alan yarışmacı ise eleme adayını belirleyecek. Peki, Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da dokunulmazlık sembolünü alan yarışmacı kim oldu?
5.06.2024 Bilgi Rehberi
Bir yanda  karavan, bir yanda tiny house! Sular durulmuyor: 'Şikayetle sonuç değişmez'
Bir yanda karavan, bir yanda tiny house! Sular durulmuyor: 'Şikayetle sonuç değişmez' Özellikle pandemi ve deprem sebebiyle tercih edilmeye başlanan karavanlar, sahiplerine zor zamanlar yaşatıyor. Son günlerde park sorunlarıyla karşılaşan karavancıların başı şikayetlerle dertte. Sahil kesimlerinde konaklayan ya da uzun süreli park edenler yazın gelmesiyle birlikte sorun yaşamaya başladı. "Motorlu karavanlar bakımından mahalle sakinlerinin şikayeti herhangi bir şey değiştirmeyecek, yaptırımı olmayacaktır" diyen Avukat Cem Sinanoğlu merak edilenleri tek tek aktardı.
5.06.2024 Yaşam
Dünyada saatin sola döndüğü tek yer! 'Neden her zaman itaat etmek zorundayız?'
Dünyada saatin sola döndüğü tek yer! 'Neden her zaman itaat etmek zorundayız?' Saat denince hepimizin aklına sağa doğru dönen akrep ve yelkovan geliyor. Çünkü saat, icat edildiği günden bu yana aynı yöne yani soldan sağa doğru ilerliyor. Tüm dünyada saatler bu yönde dönerken sadece tek bir yerde zaman sağdan sola doğru akıyor. Peki ama neden? İşte cevabı.
5.06.2024 Yaşam
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Nefise gözyaşlarına boğuldu
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Nefise gözyaşlarına boğuldu Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu. Finalde Ogeday ile Nefise mücadelesi vardı. İkinci dokunulmazlık ödülünün sahibi ise Ogeday oldu. Nefise gözyaşlarına boğuldu.
4.06.2024 Cadde
SURVİVOR OGEDAY KİMDİR? Survivor All Star 2024 Ogeday Girişken nereli, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'a kaç kez katıldı?
SURVİVOR OGEDAY KİMDİR? Survivor All Star 2024 Ogeday Girişken nereli, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'a kaç kez katıldı? Survivor All Star 2024 sezonunda mücadele eden Ogeday Girişken daha önce iki kez Survivor'da yarıştı. İlk olarak 2017 yılında katıldığı Survivor'da birinci olma başarısı gösteren sonrasında oyunculuk kariyerine adım atan Ogeday Girişken hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Ogeday Girişken kimdir, kaç yaşında?
4.06.2024 Bilgi Rehberi
Davut Güloğlu'nun 'Survivor' isyanı! 'Acun Ilıcalı beni çağırırken haddini bilecek'
Davut Güloğlu'nun 'Survivor' isyanı! 'Acun Ilıcalı beni çağırırken haddini bilecek' Oyuncu, şarkıcı, milli sporcu, manken, futbolcu... Survivor'a her yıl sanat ve spor dünyasından birçok tanınmış sima katılıyor. Çok izlenen fenomen yarışma için teklif alan isimlerden birinin de Davut Güloğlu olduğu ortaya çıktı. Ancak ünlü şarkıcı, Survivor hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.
4.06.2024 Cadde
SURVİVOR İLK ELEME ADAYI: Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da dokunulmazlık sembolünü alan yarışmacı kim oldu?
SURVİVOR İLK ELEME ADAYI: Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da dokunulmazlık sembolünü alan yarışmacı kim oldu? Survivor'da haftanın birinci dokunulmazlık oyunu 3 Haziran Pazartesi günü gerçekleşti. Dün gerçekleşen elemenin ardından adada toplam 7 kişi kaldı. Yarışmacılar artık zamana karşı mücadele edecek. Dokunulmazlık oyunu artık sıralama oyunu ile başlıyor. Kimlerin birbirleriyle eş olduğu sıralama oyununun ardından belli oldu. Dokunulmazlığı alan yarışmacı ise eleme adayını belirleyecek. Peki, Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da dokunulmazlık sembolünü alan yarışmacı kim oldu?
4.06.2024 Bilgi Rehberi
318 bina her an çökebilir, Zeytinburnu da listede! 'Tek suçlusu deniz kumu değil'
318 bina her an çökebilir, Zeytinburnu da listede! 'Tek suçlusu deniz kumu değil' İstanbul Küçükçekmece pazar sabahı binlerce kişiyi ekranlara kilitleyen bir olayla gündeme geldi. Herhangi bir sarsıntı olmamasına rağmen kendiliğinden çöken bina, enkaz başında bir ses duyma umuduyla çalışan ekiplerin çabasına sahne olurken, 1 kişiyi hayattan kopardı ve 8 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Peki, 1988’de kullanıma giren yapıyı yıkan neydi? 3 uzman tüm detaylarıyla Milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
4.06.2024 Gündem
Ölen kızını vitrine koymuş! 94 yıldır aynı yerde: 'Elleri gerçek, varisleri bile var'
Ölen kızını vitrine koymuş! 94 yıldır aynı yerde: 'Elleri gerçek, varisleri bile var' Her şey bir gelinlikçinin kızının ölmesiyle başladı. Düğün günü hayatını kaybeden kızı, birkaç gün sonra annesinin dükkanında belirdi. Halk gördükleri şey karşısında hayrete düşmüştü. Gelinlikçiye gelenler cansız mankenin gözlerini oynattığını, hareket ettiğini, dahası geceleri dolaştığını düşünüyor.
4.06.2024 Yaşam
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yarışma öncesi ağladı
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yarışma öncesi ağladı Survivor All Star'da Hilmi Cem'in vedası sonrası Batuhan'dan çarpıcı yorum geldi. Avatar Atakan, yarışta hırslanamadığını ifade etti. Dokunulmazlık oyununda Nefise gözyaşlarını tutamadı. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
4.06.2024 Cadde
'Survivor'a gitmemem iyi oldu' dedi! Adem Kılıçcı'nın sert sözleri gündem oldu
'Survivor'a gitmemem iyi oldu' dedi! Adem Kılıçcı'nın sert sözleri gündem oldu Survivor'da daha önce üç kez mücadele eden ve 2018'de Nagihan Karadere'ye karşı şampiyonluk kupasını kaldıran eski milli boksör Adem Kılıçcı, bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. "Survivor'a gitmemem iyi oldu" diyen isim, Hilmi Cem, Ogeday ve Batuhan'a sert konuştu.
4.06.2024 Cadde
Gündüz maden kazdı, gece büyü yaptı! Korkunç Çin taktiği günde 27 bin lira kazandırdı
Gündüz maden kazdı, gece büyü yaptı! Korkunç Çin taktiği günde 27 bin lira kazandırdı Kömür madenlerinde kayaları kırarak ve hendekler kazarak zorlu günler geçiriyor, geceleri ise iblisleri öldürüyor, goblinlerle savaşıp büyü yapıyordu. "Günde 27 bin lira kazanıyorduk. Ancak bu parayı hiç görmedik" diyen eski gardiyanın anlattıktıları bu kadar da olmaz dedirten cinsten.
3.06.2024 Yaşam
İDDİALI İSİM! SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA? Survivor All Star 2024 adaya veda eden yarışmacı kim oldu? Şampiyonlar ligi gibi düello heyecanı!
İDDİALI İSİM! SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA? Survivor All Star 2024 adaya veda eden yarışmacı kim oldu? Şampiyonlar ligi gibi düello heyecanı! Survivor All Star'da yıldızlar karmasından oluşan eleme düellosu 2 Haziran Pazar akşamı gerçekleşti. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Avatar Atakan, ikinci eleme adayı Ogeday Girişken, üçüncü eleme adayı performansı en düşük olan Merve Aydın, dördüncü ve son eleme adayı Hilmi Cem İntepe olmuştu. Birbirinden güçlü isimlerin yarıştığı bu düello adeta şampiyonlar ligi gibi. Adaya kimin veda edeceği ise merak konusu. Peki, Survivor'da kim elendi, adaya kim veda etti?
3.06.2024 Bilgi Rehberi
Survivor'dan yeni dönmüştü! Aleyna Kalaycıoğlu: Adaptasyon süreci devam ediyor
Survivor'dan yeni dönmüştü! Aleyna Kalaycıoğlu: Adaptasyon süreci devam ediyor Survivor All Star kadrosunda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz haftalarda elenerek adaya veda etmişti. İstanbul'a geri dönen ve gecelerde boy göstermeye başlayan Kalaycıoğlu, Kuruçeşme'de bir mekana girerken muhabirlerle sohbet etti.
3.06.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! İnanılmaz anlar: Beklenmedik eleme
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! İnanılmaz anlar: Beklenmedik eleme Survivor All Star'da ilk eleme adayı Avatar Atakan, ikinci eleme adayı Ogeday Girişken, üçüncü eleme adayı Merve Aydın, dördüncü ve son eleme adayı Hilmi Cem İntepe olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oluyor. İşte detaylar...
2.06.2024 Cadde
SURVİVOR NEFİSE KİMDİR? Survivor All Star Nefise Karatay kaç yaşında ve aslen nereli?
SURVİVOR NEFİSE KİMDİR? Survivor All Star Nefise Karatay kaç yaşında ve aslen nereli? Survivor 2024 All Star'da mücadele eden Nefise Karatay, Survivor 2023'te şampiyonluk ipini göğüslemişti. Bu sezon All Star'da son 8 yarışmacı arasına adını yazdırmayı başaran Nefise Karatay kalan üç kadın yarışmacıdan biri olarak da dikkat çekiyor. Peki Survivor All Star Nefise Karatay kimdir?
2.06.2024 Bilgi Rehberi
Zeynep Bastık'tan Serkay Tütüncü itirafı: Hayırlısıyla olsun!
Zeynep Bastık'tan Serkay Tütüncü itirafı: Hayırlısıyla olsun! Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Lan' şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık'ın, Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili ilk kez açıklama yapan Bastık, Tütüncü ile ilişkisini itiraf etti.
2.06.2024 Cadde
SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER? Survivor'da 3. ve 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da haftanın son bireysel dokunulmazlığını hangi isim kazandı?
SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER? Survivor'da 3. ve 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da haftanın son bireysel dokunulmazlığını hangi isim kazandı? Survivor All Star'da heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. Son sekiz yarışmacının kaldığı Survivor'da artık bireysel mücadele dönemi başladı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim konseyde bir kişiyi eleme potasına sokuyor. Haftanın ilk eleme adayı Atakan olurken, ikinci eleme adayı Ogeday oldu. Peki Survivor All Star'da haftanın üçüncü bireysel dokunulmazlık mücadelesini kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? İşte haftanın en düşük performansına sahip olan yarışmacısı ve haftanın eleme adayları...
2.06.2024 Bilgi Rehberi
Yarışma Haberleri 🌅 Survivor Türkiye bugün var mı, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman? 1 Haziran 2024
Yarışma Haberleri 🌅 Survivor Türkiye bugün var mı, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman? 1 Haziran 2024 Survivor 2024 All Star finale yaklaşıyor. Her hafta izleyenlerini ekrana kilitleyen Survivor bugün var mı, neden yok soruları gündeme geliyor. TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor yeni bölüm ne zaman?
1.06.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR FİNALGECESİ! 2024 Survivor All Star hangi tarihte bitiyor, şampiyon kim olacak? Final tarihi ve şampiyon adayları
SURVİVOR FİNALGECESİ! 2024 Survivor All Star hangi tarihte bitiyor, şampiyon kim olacak? Final tarihi ve şampiyon adayları Survivor All Star 2024 yarışması kıran kırana finale gidiyor. Kırmızı ve mavi olmak üzere iki takım şeklinde başlayan mücadeleler bireysel olarak sürüyor. Sezonun sonunda 2024 Survivor All Star şampiyonu belli olacak. Son düzlüğe girilmişken ''Survivor ne zaman bitiyor?'' sorusu öne çıkıyor.
1.06.2024 Bilgi Rehberi
İrem Derici: Sevgilisi olan ağlasın!
İrem Derici: Sevgilisi olan ağlasın! İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın, yedi aylık ilişkilerini noktalamıştı. Ünlü popçu, birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırmış ve yönetmeni takipten çıkmıştı. Derici, son olarak sevgilisi olmadığı için üzüldüğünü belirten bir takipçisine verdiği yanıtla adından söz ettirdi.
1.06.2024 Cadde
Survivor Pınar Saka: Kalbim de, aklım da hâlâ Dominik'te!
Survivor Pınar Saka: Kalbim de, aklım da hâlâ Dominik'te! Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor All Star 2024'e Sema Aydemir'in diskalifiye olmasına neden olan kavgayla damga vuran eski milli atlet Pınar Saka, büyük final için geri sayıma geçen fenomen yarışma hakkında konuştu.
1.06.2024 Cadde
Kalp nakli sonrası sürekli yeşil biber ile tavuk yedi! Tartışma yarattı: Karakter değişir mi?
Kalp nakli sonrası sürekli yeşil biber ile tavuk yedi! Tartışma yarattı: Karakter değişir mi? Organ nakli sonrası yaşandığı söylenen karakter değişimi, yıllardır tartışılan konular arasında. Nakil olan hastaların paylaştığı deneyimlere bağlı yürütülen yeni bir çalışma da bambaşka bir gerçeğe dikkatleri çekti. Organ nakli olanların ve yakınlarının iddia ettiği ameliyat sonrası kişilik değişimi gerçekten mümkün mü? Uzmanlara sorduk.
1.06.2024 Genel Sağlık
Geçmişini silen mor çantalı adam! Yaşanan ne varsa muamma, geride tek şey bıraktı
Geçmişini silen mor çantalı adam! Yaşanan ne varsa muamma, geride tek şey bıraktı Takvimler 2009 yılının haziran ayını gösterdiğinde şehre bir adam geldi. Ne kimliği ne adresi ne de kendiyle ilgili bir bilgi vardı. Sanki daha önce hiç var olmamıştı; hareketleri hayalet gibi, konuşmaları ve gülüşleri silikti. Hiç kimse tarafından tanınmayan bu adam, kurduğu planını tıkır tıkır işletti. Ölümünün ardından ise kimse ne yapmaya çalıştığını çözemedi.
1.06.2024 Yaşam
'Survivor All Star'da 3. ve 4. eleme adayı belli oldu! 'Akıl hocası' tartışması
'Survivor All Star'da 3. ve 4. eleme adayı belli oldu! 'Akıl hocası' tartışması 'Survivor All Star 2024'te eski şampiyonlar Çağan Atakan Arslan ve Ogeday Girişken, eleme adayı olmuştu. Fenomen yarışmada son dokunulmazlık oyunu da nefes kesti. Üçüncü ve dördüncü eleme adayı belirlendi. İşte detaylar...
1.06.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Survivor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.