Teknoloji Angry Birds 2, 10 Milyonluk Barajı Aştı!

Angry Birds 2, 10 Milyonluk Barajı Aştı!

04.08.2015 - 08:38 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Angry Birds 2 ile geri dönen kızgın kuşlar, kısa sürede başarıyı kucakladı. Detaylar haberimizde... Şu sıralar mobil platformların vazgeçilmez oyunu olan Angry Birds 2, tam anlamıyla ortalığı yıktı geçti. 1...

Angry Birds 2, 10 Milyonluk Barajı Aştı

Geçtiğimiz günlerde Angry Birds 2 ile geri dönen kızgın kuşlar, kısa sürede başarıyı kucakladı. Detaylar haberimizde... Şu sıralar mobil platformların vazgeçilmez oyunu olan Angry Birds 2, tam anlamıyla ortalığı yıktı geçti. 1 milyon indirilme sayısına ilk günden ulaşan oyunun şimdi de 10 milyon barajını aştığı açıklandı. 30 Temmuz 2015 tarihinde akıllı telefonlar ve tabletler için oynanabilir olan ve Rovio firmasının imzasını taşıyan Angry Birds 2, böylelikle mobil oyunların bir kez daha ne denli başarılı olabileceğini de kanıtlamış oldu. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyunun indirilme sayısına değinmiştik. Zira gelen bilgiler sayesinde Angry Birds 2'nin sadece 12 saat içerisinde 1 milyon kez indirildiğini ve kısa sürede büyük bir kitleye ulaştığını aktardık. Ancak bu seferki rapor ise oyunu bambaşka bir noktaya taşıyor.

Haberin Devamı

Yayınlanalı daha 1 hafta bile olmazken 10 milyon kez indirilen Angry Birds 2, eğer böyle giderse daha da büyük bir rekor kıracak ve adını mobil oyunlar tarihine altın harfler ile yazdırmış olacak. Bu sefer kuşları seçmemize izin veren Angry Birds 2, yenilenen grafikleriyle de göz dolduruyor. Renk paletinde değişikliğe giden yapımcı firma, daha göze hitap eden bir grafik yapısını yakalamayı başardı. İlk olarak 2009 yılında görücüye çıkan Angry Birds, başarılı olmuş ve devamında farklı temalardaki halkaları ile oynanabilir olmuştu. Tüm Dünya'da fenomen haline gelen serinin 2012 yılında elde ettiği indirilme sayısı 1 milyarı aşmıştı. Şimdilerde ise toplam indirilme sayısının çok daha yükseklerde olduğu bir gerçek.

Yazarlar