Teknoloji Angry Birds 2 Rekora Doymak Bilmiyor!

Angry Birds 2 Rekora Doymak Bilmiyor!

18.08.2015 - 10:01 | Son Güncellenme:

30 Temmuz itibariyle yayımlanan Angry Birds 2, bir yeni rekora daha imza attı. Detaylar haberimizde... İlk Angry Birds oyunu ile Dünya çapında üne kavuşan Kızgın Kuşlar, elde ettikleri başarıyı ikinci...

Angry Birds 2 Rekora Doymak Bilmiyor

30 Temmuz itibariyle yayımlanan Angry Birds 2, bir yeni rekora daha imza attı. Detaylar haberimizde... İlk Angry Birds oyunu ile Dünya çapında üne kavuşan Kızgın Kuşlar, elde ettikleri başarıyı ikinci yapımla devam ettiriyor. Aslında şu ana kadar farklı temalarda 10'dan fazla Angry Birds oyunu yayımlandı fakat bunların hiçbiri ikinci oyun olarak lanse edilmemişti. Ta ki iki hafta önceye kadar. Rovio tarafından geliştirilen Angry Birds 2, 30 Temmuz 2015 tarihinde görücüye çıktı. İlk haftasında geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Angry Birds 2, iki haftalık süreç içerisinde ise tam 30 milyon kez indirildi. Bu sayının 3'te 1'i ise Çin bölgesinde gerçekleşti. Yani Çin'de oyunun yaklaşık 10 milyon defa indirildiğinden bahsedebiliriz.

Haberin Devamı

Geniş bir nüfusa sahip olan Çin, akıllı telefon sayısı bakımından da epey kalabalık. Haliyle bu tarz bir rakamın burada elde edilmesi normal. Daha önce 20 milyon indirilme sayısına ulaştığı haberi ile gündeme gelen oyun, kısa sürede 10 milyonu daha arkasına alarak yoluna devam ediyor. App Store ve Google Play mağazaları üzerinden ücretsiz bir şekilde ulaşılabilen Angry Birds 2, böyle giderse daha da fazla kullanıcıya ulaşarak yeni bir rekora daha imza atabilir.