Teknoloji Angry Birds 2 Resmiyet Kazandı! Çok Yakında…

Angry Birds 2 Resmiyet Kazandı! Çok Yakında…

18.07.2015 - 15:10 | Son Güncellenme:

Mobil platformların vazgeçilmez oyunlarından olan Angry Birds, ikinci oyunu ile kaldığı yerden devam ediyor... İlk defa 2009 yılında görücüye çıkan ve bir anda popüler bir hale gelen Angry Birds, şimdilerdeyse ikinci...

Angry Birds 2 Resmiyet Kazandı Çok Yakında…

Mobil platformların vazgeçilmez oyunlarından olan Angry Birds, ikinci oyunu ile kaldığı yerden devam ediyor... İlk defa 2009 yılında görücüye çıkan ve bir anda popüler bir hale gelen Angry Birds, şimdilerdeyse ikinci oyunu ile gündemde. Tam 6 yıl aradan sonra gerçek anlamda devam oyununu duyuran yapımcı firma, bu ay sonuna doğru yapım adına çok daha fazla bilgi vereceğini açıkladı. Rovio Entertainment tarafından geliştirilen ve şimdilerde iOS ve Android'in yanı sıra Xbox 360, PS3 ve Wii U gibi platformlarda da oynanabilen Angry Birds, yoluna gelişerek devam ediyor.

Haberin Devamı

Oyunun duyurusunu gerçekleştiren yapımcı firma, 28 Temmuz 2015 tarihinde proje hakkında daha fazla bilginin paylaşılacağını aktardı. Ki bu da verilen tarihte oyuna ait oynanış videosu ve ilerleyiş ile ilgili detayları göreceğimiz anlamına geliyor. İki gün sonra yani 30 Temmuz'da ise oyunun yayımlanacağı söylendi. Aslında ikinci oyun diyoruz ama Angry Birds adıyla çıkmış 10'dan fazla yapım şu anda mevcut. Ancak bu oyunlar için ara oyun ya da genişleme paketi gibi tabirler kullanabiliriz. Zira esas devamın Angry Birds 2'de yaşanacağı açıklandı. Açıkçası bu tarz söylemler sinirli kuşların değişip, daha eğlenceli hale gelecek olması fikrini akıllara getirmiyor değil. Ancak şimdilik beklemekten başka bir çaremiz bulunmuyor. Eğer konu hakkında yeni bir gelişme yaşanırsa aktarmış olacağız, gözünüz bizde olsun.