Teknoloji Chrome Mobile, Rekora Koşuyor

Chrome Mobile, Rekora Koşuyor

21.04.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

Google’ın en büyük icraatlarından biri olan Chrome Mobile, açıklanan bilgilere göre büyük bir başarı elde etmiş bulunmakta…

Chrome Mobile, Rekora Koşuyor

Dünya’nın en büyük ve en önemli teknoloji firmalarından biri olan Google, dev yapısı ile çoğu zaman haber konusu olan bir yapıya sahip. Nitekim bir arama motorundan çok daha fazlası olan şirket, hayata geçirdiği projeleri ile beraber ne kadar büyük bir firma olduğunu defalarca kez bizlere kanıtlamış bulunmakta. Otonom araç, internet altyapısı, robotlar ve daha birçok konuda faaliyet gösteren şirket, aynı zamanda internet tarayıcısı konusunda da bir hayli uzman. PC platformunun yanı sıra mobili de hiçbir zaman unutmayan firma, Chrome Mobile ile beraber büyük bir başarı elde etti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde tarayıcının 50. sürümünü yayımlayan Google, bu kez Chrome Mobile uygulamasının kullanım oranlarına değindi. Buna göre uygulama, tam 1 milyar adet kullanıcıya sahip. Her geçen gün kitlesi büyüyen sistemin aslına bakarsak 1 milyarı dahi şu sıralar geçtiğini söyleyebiliriz. Zira hızlı bir şekilde yaygınlık gösteren Chrome Mobile, bununla birlikte daha fazla cihaza indiriliyor.

Güvenlik alanında da iyi iş çıkardığını söyleyebileceğimiz uygulamanın her ay 145 milyon kullanıcıyı zararlı içeriklerden koruduğu da açıkladı. Tabi bunun ortalama bir rakam olduğunu da hatırlatmak isteriz. Yeni gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Xiaomi 2016 İlk Çeyrekte Rekor Satış Gerçekleştirdi!