Teknoloji Daha uygun fiyatlı bir iPhone modeli gündemde! Hem de büyük ekran

Daha uygun fiyatlı bir iPhone modeli gündemde! Hem de büyük ekran

24.06.2021 - 11:32 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı söylentileri ortaya atıldı. Bu kapsamda hem büyük ekranlı hem de uygun fiyatlı bir iPhone bizleri karşılayabilir.

Daha uygun fiyatlı bir iPhone modeli gündemde Hem de büyük ekran

iPhone 13 hakkında pek çok bilgi ortaya çıktı. En sen telefonun boyutlarının ve kamera kurulumlarının detaylarını öğrenmiştik. Bunun akabinde ise Apple şimdiye kadarki en düşük fiyatlı ve 6.7 inçlik bir telefonu piyasaya süreceği söyleniyor. Aynı zamanda bu telefonun iPhone SE gibi giriş/orta segment değil bir amiral gemisi olacağı söyleniyor. 

Haberin Devamı

APPLE YENİ BİR STRATEJİ Mİ GELİŞTİRİYOR?

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo şirketin en uygun fiyatlı ve büyük telefonunun yolda olduğunu ve 2022 yılında piyasaya süreceğini söylüyor. Bu tarih ise bizlere telefonun bir sonraki telefon modeli olması beklenen iPhone 14'ün bir parçası olarak karşımıza çıkacağını gösteriyor. 

Telefonun nasıl olacağına dair pek bir bilgimiz bulunmuyor ancak 900 dolardan daha ucuza mal olacağı aktarılıyor. Bu ise telefonun yeni olmasına rağmen iPhone serisi içinde nispeten uygun fiyatlı olacağına atıfta bulunmuş oluyor. 

Telefonun uygun fiyatlı olmasını sağlayacak şeyin ise kamera ve ekran tarafında kısılmadan kaynaklı olması bekleniyor.