Teknoloji Galaxy S9'un ilk görüntüleri internette paylaşıldı

Galaxy S9'un ilk görüntüleri internette paylaşıldı

22.11.2017 - 14:16 | Son Güncellenme:

2018'e kadar büyük üreticilerin yeni bir amiral gemisi tanıtması beklenmiyor. Galaxy S9'un tasarımına dair ilk görsel sızıntılar da geldi. Bir aksesuar üreticisi yeni kılıflarıyla birlikte Galaxy S9'un görüntülerini paylaştı.

Galaxy S9un ilk görüntüleri internette paylaşıldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Evan Blass ya da @evleaks, Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy S9 ile ilgili birkaç bilgi paylaşmıştı. Galaxy S9'un pek çok yenilikle birlikte geleceğini iddia eden Blass, cihazın model numaralarını ve teknik özelliklerini açıklamıştı. Şimdiyse Galaxy S9'un tasarımına dair ilk görsel ortaya çıktı. Sksesuar üreticisi Ghostek, yeni kılıflarıyla birlikte Galaxy S9'un ilk görüntülerini paylaştı.

Galaxy S9un ilk görüntüleri internette paylaşıldı

Ghostek, yanlışlıkla Galaxy S9’un tasarımını yayınlamış olabilir. Görselde Infinity Display'in geri dönüş yaptığını ve arka kamera kurulumunun büyük ölçüde değiştirildiğini görebiliyoruz. Her şeyden önce Samsung, Galaxy Note 8'e benzer arka kamera için çift kamera modülüne geçmiş ancak bu modül dikey olarak yerleştirilmiş.

Haberin Devamı

Bu, Samsung'u kalp hızı monitörü, flaş modülleri, daha da önemlisi parmak izi tarayıcısının yerlerini değiştirmeye zorluyor. Galaxy S8'de parmak izi tarayıcı kameranın yanında bulunuyordu ve uzun parmaklı kişiler için dahi tarayıcıya ulaşmak kolay olmuyordu. Galaxy S9 ile birlikte çift kamera dikey olarak yerleştirilecek ve parmak izi tarayıcı kameranın altına konumlandırılacak. Flaş ise tarayıcı ile kameranın arasında bulunacak.

Görselde, parmak izi tarayıcının cihazın ortasında daha rahat bir yere konumlandırılacağını gösteriyor. Bu hareket, pek çok insanı mutlu edecek. Cihazınızın kilidini açmak için parmağınıza jimnastik yapmak zorunda kalmayacaksınız.

Ayrıca, cihazın sol tarafında, ses tuşlarının altında Bixby düğmesinin geri dönüşü gösteriliyor. Güç düğmesi Galaxy S9'un sağ tarafında olacak ve 3.5mm kulaklık girişi de bulunacak.

Şimdi, bu görüntüler için çok erken olduğunu ve bunun son tasarım olmayabileceğini hatırlatalım. Bununla birlikte, Mobile World Congress 2018'de düzenlenecek bir etkinlikte Samsung yeni cihazını sergileyecek.