Teknoloji Honor 7 için Marshmallow Güncellemesi Yayımlandı

Honor 7 için Marshmallow Güncellemesi Yayımlandı

28.03.2016 - 15:12 | Son Güncellenme:

Huawei tarafından geliştirilen amiral gemi modeli özelliklerine sahip Honor 7, nihayet en yeni Android sürümüne terfi etmiş bulunmakta…

Honor 7 için Marshmallow Güncellemesi Yayımlandı

Akıllı telefon sektöründeki ilerleyişini hızlandıran ve ortaya koyduğu modeller ile başarılı işlere imza atan Huawei, satışa sunduğu en yeni akıllı telefonlarından Honor 7 için nihayet Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayımlamış durumda. Telefona sahip kullanıcılardan gelen bilgilere göre model, OTA üzerinden bahsi geçen güncellemeyi almaya başladı. Huawei, Marshmallow güncellemesini dalga halinde yayımlayarak hem olası bir yoğunluğun önüne geçmiş oluyor hem de daha sağlıklı bir çıkış planı oluşturmuş durumda.

Haberin Devamı
Galaxy S5 İçin Nihayet Marshmallow Vakti Geldi

Huawei, resmi Twitter hesabı üzerinden yayımladığı tweet aracılığıyla, bahsi geçen güncellemenin resmi olarak yayımlandığını da duyurmuş bulunuyor. Eğer Honor 7 sahibiyseniz ayarlardan yazılım güncellemesi sekmesine gelmeli ve yeni güncellemeleri denetleyerek bahsi geçen yeni sürümü cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Şu anda yeni güncelleme hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Huawei, yeni sürüm ile ilgili notları henüz yayımlamış değil. Yani güncelleme sonrasında yaşanan gelişmeler ve iyileştirmeler hakkında ne yazık ki net bir bilgi yok. Konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşanır ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.