Teknoloji Lenovo Project Tango Telefonunu Görücüye Çıkartıyor!

Lenovo Project Tango Telefonunu Görücüye Çıkartıyor!

11.05.2016 - 14:17 | Son Güncellenme:

Motorola’yı satın alan Çinli Lenovo 9 Haziran tarihinde yapılacak bir etkinlikle ilk nesil Lenovo Project Tango Telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Lenovo Project Tango Telefonunu Görücüye Çıkartıyor

Google‘ın 2013 yılında başladığı Project Tango projesi sanal gerçekliği bambaşka bir noktaya taşıyacak bir projeydi. Uzun zamandır üzerinde çalışılan bu proje nihayet son kullanıcıya ulaşmak üzere. Gelen bilgilere göre Lenovo Project Tango Telefonunu 9 Haziran’da tanıtacak ve hemen ardından da pazara sunacak.

Haberin Devamı
Project Tango Nedir?

Google mühendislerinin geliştirdiği bu proje cebinizdeki cep telefonu ile çevrenizin 3D haritasının çıkartılmasını sağlayan bir sistem üzerine kurulu. Çevrenizi tanıttıktan sonra 3D modelleme üzerinden sanal gerçekliğe ulaşılarak çevre ile etkileşimin sağlanması üzerine kurulu oldukça fütüristik bir yaklaşım. Bunun nasıl çalıştığını ise aşağıdaki kısa videoyu izleyerek kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Video içindeki her şeyin gerçek olduğunu da belirtelim…

Lenovo Project Tango Telefonun Özellikleri Neler?

Yeni nesil Tango telefonun 9 Haziran tarihinde yapılacak bir etkinlikle tanıtılacağını reklam videosu ile duyuran Lenovo bu konuda ser verip sır vermiyor ama geliştiricilere verilen ürünlerin 6,44 inç boyutunda ekranı, 4 megapiksel 120 derecelik görüş açısına sahip ana ve bir de alan derinliğini ölçen 2. kamerası olduğunu biliyoruz.

Haberin Devamı

Bu bilgiler dahilinde Lenovo Project Tango Telefonunun da buna benzer bir donanımla geleceğini düşünüyoruz. Lenovo’nun hazırladığı reklam videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Apple Öyle Bir Patent Aldı ki!