Teknoloji Mcafee Nedir, Ne İşe Yarar? Mcafee Virüs Programının Özellikleri Nelerdir?

Mcafee Nedir, Ne İşe Yarar? Mcafee Virüs Programının Özellikleri Nelerdir?

21.03.2021 - 06:02 | Son Güncellenme:

McAfee terimi bilgisayar kullananların sıklıkla gördüğü terimlerden bir tanesidir. Bu uygulamanın ne anlama geldiğini bilmeyenler hakkında araştırma yapmaktadır. McAfee nedir, ne işe yarar? McAfee virüs programının özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Mcafee Nedir, Ne İşe Yarar Mcafee Virüs Programının Özellikleri Nelerdir


McAfee en fazla kullanılan virüs uygulamasından bir tanesidir. Bilgisayarlarına virüs programı almayı düşünen kişilerin öncelikle bu programların artılarını ve eksilerini bilmesi gerekmketedir.

McAfee Nedir, Ne İşe Yarar?

1987 yılında McAfee isimli firma kurulmuştur. Bu firma güvenlik yazılımları geliştirmekteydi. Sonrasında firmanın geliştirmiş olduğu ve aynı ismi taşıyan McAfee uygulaması günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır.

McAfee programı bir virüs koruma programı olarak piyasaya sunulmuştur. Başarılarından dolayı 2011'de Intel şirketi tarafından bu program satın alınmıştır. Fakat sonrasında Intel'den tekrar ayrılmıştır. Son zamanlarda en çok kullanılan antivirüs programlarından bir tanesidir.

McAfee Virüs Programının Özellikleri Nelerdir?

McAfee en çok kullanılan antivirüs programları arasında yer alması sebebi ile özellikleri de kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Programın en önemli özellikleri ise;

Haberin Devamı

Tam sistem tarama

Hızlı virüs tarama şeklindedir.

McAfee programı bilgisayardaki tüm dosyaları virüs açısından detaylı bir şekilde aramaktadır. Bu tarama diğer virüs programlarına göre çok daha detaylıdır. Bu sebeple uzun sürmektedir.