Teknoloji New York Polisinden İlginç Uyarı!

New York Polisinden İlginç Uyarı!

23.09.2013 - 10:49 | Son Güncellenme:

Kısa sürede kullanıcısının beğenisini kazanan IOS 7, canlı renklerinin ve yüksek performansın yanı sıra güvenliği de beraberinde getiriyor.

New York Polisinden İlginç Uyarı

’ın tanıtım zirvesi olarak adlandırılan kullanıcı karşısına çıkarılan yeni işletim sistemi , geçtiğimiz Çarşamba günü (18 Eylül)’de tüm kullanıcılar için indirilmeye ve güncellenmeye sunulmuştu. Kısa bir süre zarfında kullanıcısı tarafından büyük bir beğeni kazanan , yeni bir rekora daha adım attı.

Haberin Devamı

İlk 24 saatlik bir süre zarfında oldukça fazla indirme sayısına ulaşan iOS 7, tüm iOS kullanıcılarının %35’i tarafından güncellenmişti. Geçtiğimiz yıl yayımlanan iOS 6’nın, Apple kullanıcıları tarafından yalnızca %14’lük bir güncellemeyle görünmesine karşın daha yoğun bir talep gören hakkında güvenlik uyarıları gelmeye başladı.

New York polisi, ın yeni mobil işletim sistemi sürümünün güncelleştirmelere açılmasının ardından şehrin en kalabalık caddesinde birer kağıt dağıttı. IOS 7 işletim sistemi için hazırlanan, “Apple Kullanıcılarının Dikkatine!” başlıklı uyarı, New York polisi tarafından halkın güvenliğe yönlendirilmesini içeriyor.

Her türlü sanal tehditlere karşı daha güçlü bir tutum sergileyen iOS 7’ye güncellemeleri konusunda halkını uyaran NY polisi, işlem adımlarını ve önemini de maddelerle dağıttığı belgede sıralamış.