Teknoloji Phablet Teknolojisinin Yeni Adı: Acer Liquid S1!

Phablet Teknolojisinin Yeni Adı: Acer Liquid S1!

04.06.2013 - 14:18 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon ile Tablet arasında bir yer edinen Phablet teknolojisi, 4.7 ve 6.7 inçlik ekran çeşitlerine biri daha eklendi! Karşınızda 5.7 inçlik ekranı ile Acer Liquid S1!

Phablet Teknolojisinin Yeni Adı: Acer Liquid S1

Acer’ın bilgisayar ve notebook/netbook teknolojilerine alışmışken son zamanlardaki atağıyla önce akıllı telefon dünyasına daha sonra da Ultrabook dünyasına giriş yaptı. Ekran konusunda hassas davranan Acer, ürünlerinin sınıflandırmasını ekran boyutlarına ve piksellerine göre yaptığını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Acer hazır duyurulara devam ediyorken, yeni teknoloji sınıfı olan Phablet dünyasına yeni bir ürün daha kazandırdığını paylaştı. 5.7” (inç) büyüklüğünde ve Full HD ekranın kullanıldığı model, grafik ve kullanım performansını 4 çekirdekli işlemciyle tamamlıyor.

Yeni bir teknoloji sınıfı olan Phablet’in amiral gemisi olmayı hedefleyen Liquid S1, bu yılın 3.çeyreğinde yüzünü göstermeyi planlıyor. 455 $’lık fiyatıyla dikkat çeken akıllı model, Acer satış sonrası desteğini de beraberinde sunuyor olacak.

Kasa olarak sadeliği elinden bırakmamış Liquid S1’in Teknik Detayları:

*5.7 inç ekran, 720x1280 çözünürlük

*4 çekirdekli 1.5GHz'lık MediaTek işlemci

*1080p çekim yapabilen 8MP değerde ana kamera, önde de 2MP kamera

Haberin Devamı

*Acer, cihazın bataryasının bir günlük kullanıma yeterli olarak tasarlandığını bildiriyor.

*Android 4.2 işletim sistemi.

Fransa, Belçika, Hollanda, Ukrayna, Rusya, Birleşik Krallık ve Almanya’da eşzamanlı görülecek ürünün daha sonra İspanya ve İtalya’da satışa sunulması bekleniyor. Amerika ve diğer ülkeler hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.