Teknoloji Samsung Galaxy S9+ ilk kez videoda göründü

Samsung Galaxy S9+ ilk kez videoda göründü

04.01.2018 - 15:35 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerinin bu yılın ilk yarısında gelmesi beklenirken cihazlar hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy S9+ ilk kez bir videoda göründü.

Samsung Galaxy S9+ ilk kez videoda göründü

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Şubat ayında gerçekleşecek MWC 2018 etkinliğinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S9 ve S9+ modelleri hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Samsung Galaxy S9 ve S9+, son haftalarda birçok kez sızdırıldı. Sızıntıların çoğu özellikle tasarım dili bakımından büyük öneme sahip olmakla birlikte, kullanıcılara birkaç ay içinde piyasaya çıktığında cihazların nasıl bir görünüme sahip olabileceği konusunda net bir görüntü verebiliyor.

Bu sefer Samsung Galaxy S9+'ın sahtesini üretip, videosunu internette paylaştılar. Videodaki cihaz, Galaxy S6'dan bile daha kalın görünüyor. Kenar çerçeveleri S8'den de büyük. Bunun kötü hazırlanmış sahte bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda satışa çıkacak ucuz imitasyon bir cihaz olabilir.

Haberin Devamı

Çinli cep telefonu üreticileri, piyasaya çıkmadan önce Samsung ve Apple tarafından üretilen amiral gemilerinin tasarımını kopyalanmada uzun bir geçmişe sahipler. Galaxy S9 serisi de bu kuralın bir istisnası olmayacak gibi görünüyor.

Yakında çıkacak telefonların, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ta bulunan aynı stok duvar kağıdı ve ekran koruyucusuna sahip olması pek muhtemel değil. Çoğu kaynağa göre Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ın, çerçevesiz, Galaxy S8 ailesindeki gibi Infinity Display merkezli bir tasarıma sahip olacağı kabul ediliyor.

Yazarlar