Oyun Ubisoft, Assassin's Creed IV: Black Flag'i bedava veriyor

Ubisoft, Assassin's Creed IV: Black Flag'i bedava veriyor

05.12.2017 - 17:28 | Son Güncellenme:

Ubisoft, Assassin's Creed IV Black Flag ve World in Conflict oyunlarını ücretsiz olarak oyunculara veriyor. Ubisoft’un ücretsiz olarak sunduğu iki oyun sadece PC oyuncularını kapsıyor.

Ubisoft, Assassins Creed IV: Black Flagi bedava veriyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Ubisoft, Aralık ayında Assassins Creed 4 Black Flag ve World in Coflict oyunlarının ücretsiz olarak oyunculara verecek. Ubisoft’un ücretsiz olarak sunduğu iki oyun sadece PC oyuncularını kapsıyor. PC’den Uplay’e bağlanarak, iki oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kampanya boyunca sözü geçen oyunları UPlay kütüphanenize eklediğinizde bu oyunlar kalıcı olarak sizin oluyor.

Gerçek zamanlı strateji oyunu World in Conflict, 11 Aralık Türkiye saatiyle 13.00'a kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyunun yanında Soviet Assault paketi de oyunculara ücretsiz olarak verilecek.

World in Conflict'e ücretsiz sahip olmak için erişime açılan World in Conflict sayfasına gitmeniz, hesabınızla giriş yapmanız ve "Register for PC" tuşuna tıklamanız gerekiyor. Sonrasında UPlay'den oyunu indirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Assassin's Creed IV: Black Flag fırsatı ise 11 Aralık'ta başlayacak ve 18 Aralık'a kadar devam edecek. Black Flag, Türkiye saatiyle 17.00'dan itibaren kullanıcılara sunulacak ve 18 Aralık Türkiye saatiyle 13.00'a kadar indirilebilecek.