Teknoloji Vine, Şimdi de Apple Watch’a Geldi!

Vine, Şimdi de Apple Watch’a Geldi!

25.11.2015 - 12:31 | Son Güncellenme:

Bugün fenomen diyarı Vine uygulamasının watchOS versiyonu kullanıma açıldı. Uygulama ile saatinizde küçük videoları oynatabiliyorsunuz. Ayrıca saatiniz için bir kaç ana ekran görünümüne de sahip. Bu görünümlerde videonuzun kaç defa gösterildiğini...

Vine, Şimdi de Apple Watch’a Geldi

Bugün fenomen diyarı Vine uygulamasının watchOS versiyonu kullanıma açıldı. Uygulama ile saatinizde küçük videoları oynatabiliyorsunuz. Ayrıca saatiniz için bir kaç ana ekran görünümüne de sahip. Bu görünümlerde videonuzun kaç defa gösterildiğini görebiliyorsunuz. Vine’ın watchOS uygulaması geçtiğimiz haziran ayından beri kullanımda ve Apple etkinliği esnasında sahnede gösterildi. Apple bunu Eylül ayında watchOS 2 ile beraber Vine’da videoları oynatabildiğini göstermek için yapmıştı. Ancak Vine’ın uygulaması watchOS ile beraber çıkmadı. Kısa bir gecikme ile beraber artık geldi ama bu gecikme Vine’a özel değil bir takım Apple Watch uygulamalarında görünen genel bir durgunluktu. Apple saati için geniş bir gelişitirici desteği aldı ve bunun için uygulamalar çok önemli değil gibi duruyor.

Haberin Devamı

Uygulamalar yavaş geliyor olabilir ancak daha çok iPhone uygulamalarının daha küçük bir ekranda kullanılması hissini veriyor. Vine, watchOS 2 ile güzel bir iş çıkarıyor. Sevdiğiniz hesaplardan vinelar ve videolar izleyebiliyorsunuz. Bazen internet bağlantısından dolayı biraz gecikme yaşabiliyorsunuz. Vine bugün aynı zamanda iOS uygulamasını da güncelledi. Artık Vine’ın sevebileceğinizi düşündüğü videoları ekran sola çekerek görebiliyorsunuz.