Teknoloji WhatsApp durum güncellemesini geri alabilir

WhatsApp durum güncellemesini geri alabilir

27.02.2017 - 15:52 | Son Güncellenme:

WhatsApp'in Snapchat ve Instagram'a oldukça benzeyen ve oldukça tepki çeken hikaye özelliğinin bulunduğu "durum" güncellemesi, geri alınabilir. Beta güncellemesi yazılı 'durum güncellemelerinin' geri gelebileceği sinyalini veriyor.

WhatsApp durum güncellemesini geri alabilir

Hikaye özelliğiyle kullanımdan kaldırdığı Durum güncellemesiyle tepki çeken anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp geri adım atacağının sinyalini verdi. Kullanıcıların yoğun tepkisiyle karşılaşan WhatsApp'ın yeni bir güncellemeyle özelliği yeniden aktifleştirebileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

WABetaInfo'nun Twitter hesabında yer alan bilgiye göre WhatsApp, 'Tagline' adı verilen özellik ile yazılı durum güncellemelerini geri getiriyor. Sızan bilgilere göre kullanıcılar, bu özellik ile tıpkı daha önce yaptıkları gibi yazı ve emojilerle durum güncellemesi yapabilecek. Sızdırılan WhatsApp beta ekran görüntüleri, metin durumu özelliğinde büyük değişiklik yapılmayacağını belirtmekle birlikte, yeni hikaye özelliğinin yanında yer alacağını gösteriyor. Kullanıcılar yeni özelliğe gizlilik ayarları üzerinden düzenleyip ulaşabilecekler.

WhatsApp'tan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni güncellemenin ne zaman yayınlancağı da belli değil.