Teknoloji Xbox One S Minecraft paketi Türkiye’de

Xbox One S Minecraft paketi Türkiye’de

11.01.2017 - 11:01 | Son Güncellenme:

Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanan Minecraft’a özel Xbox One S paketi Türkiye pazarına sunuldu.

Xbox One S Minecraft paketi Türkiye’de

Xbox One S 500 GB Minecraft Paketi, inşa etmek, hayatta kalmak ve keşfetmek için gereken her şeyi içeriyor. Özel kutuda Xbox One S ve Windows 10 için Minecraft kodunun yanı sıra 13 farklı eklenti paketi de bulunuyor. Bu 13 paketin içinde ise Xbox One’a özel Halo Mash-up ile yeni yıl temalı doku ve kostümleri içeren Festive Mash-up da yer alıyor.

Haberin Devamı

Crafting’in kolaylaştığı, eğitim modunun tekrar elden geçirildiği Minecraft ister tek başına istenirse aynı konsolda dört kişiye kadar oynanabiliyor. Oyuncular, Live Gold ile çoklu oyuncu olarak sekiz kişiye kadar Minecraft eğlencesine devam edilebiliyor.

4K ve HDR desteği

Microsoft’un Ağustos ayında dünya ile aynı anda Türkiye’de de piyasaya sürdüğü yeni nesil oyun konsolu Xbox One S’te 4K ve HDR (Yüksek Dinamik Aralıklı Görüntüleme) desteği bulunuyor. Xbox One S, Bluetooth özelliğine sahip kumandası ile kullanıcılara hem konsolda hem PC’de kablosuz oyun deneyimi fırsatı sağlıyor. Önceki model Xbox One’a kıyasla yüzde 40 daha küçük tasarlanan ve eski konsollardaki güç ünitesini de cihazın içinde bulunduran yeni konsolun rengi 'robot beyazı' olarak geçiyor.