Oyun Dunyasi Yarış Oyunlarında Yeni Boyut: Driveclub

Yarış Oyunlarında Yeni Boyut: Driveclub

09.10.2014 - 00:05 | Son Güncellenme:

Yaklaşık bir yıllık bir ertelenmenin ardından Driveclub nihayet çıkışını gerçekleştirdi.

Yarış Oyunlarında Yeni Boyut: Driveclub

Oyunu açar açmaz ilk dikkatimizi çeken şey şey içeriğin Türkçe olması. Gayet güzel ve açıklayıcı çevirilerin olması ve oyun içerisindeki menüde ilk defa dolaşırken her şeyin açıklanıyor olması kafada hiçbir soru işareti bırakmıyor.

Haberin Devamı

Yarışmaya başlamadan önce yarışın bulunduğu bölgeden güzel manzaralarla karşı karşıya kalıyoruz. Ekranınıza yansıyan her şey çok doğal duruyor ve böylece kendinizi oradaymış gibi hissedebiliyorsunuz. Evolution Studios'un araç modellemeleri konusunda ne kadar dikkatli çalıştığını görebiliyoruz. Ayrıca her şeyin çok doğal görünmesinden dolayı araçların yere gerçekten bastığını da hissedebiliyorsunuz. Gayet kısa süren yükleme ekranlarını hesaba kattığımızda herhangi bir pop-up (etraftaki objelerin birden bire belirmesi) veya kasmayla da karşılaşmamak gayet güzel.

Yarışlardan bahsetmeden önce biraz daha teknik konulara geçelim. Araç seçerken ve araçların boyalarını değiştirirken beklemeniz gerekmiyor. Her şey hızlı bir şekilde karşınıza çıkıyor. Hatta eğer bir yarışı baştan başlatmak istediyseniz, yine bir yükleme ekranıyla karşılaşmıyorsunuz ve anında kendinizi yarışın başında buluyorsunuz.

Haberin Devamı

Araç modellemelerinin dışında ışıklandırmalar da son derece güzel olmuş.

Buradan okunabilir.