Teknoloji Yolda olan Samsung Galaxy S22 Ultra 'en iyi olabilir'

Yolda olan Samsung Galaxy S22 Ultra 'en iyi olabilir'

27.04.2021 - 14:33 | Son Güncellenme:

Akıllı telefonlar özellikle kamera tarafında birbirleriyle yarışıyor. Samsung da yeni Galaxy ve Note serisinde güçlü kamera performansıyla dikkat çekerken bir diğer yandan ortaya çıkan bazı iddialara göre Galaxy S22 Ultra 'en iyi kameraya' sahip telefon olacak.

Yolda olan Samsung Galaxy S22 Ultra en iyi olabilir

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonu Galaxy S22 Ultra , yeni sızıntılara göre 200 Megapiksel kameraya sahip akıllı telefon ile gelebilir. Bu, Güney Koreli şirketten bir telefonda görülen en yüksek kamera kalitesi olacak.

Haberin Devamı

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 200 MEGAPİKSEL KAMERAYLA GELEBİLİR

Yine de bir diğer yandan Xiaomi uzun zamandır 200 Megapiksel kameraya sahip bir telefon geliştiriyor. Samsung'tan önce Xiaomi bu telefonunu piyasaya sürebilir ancak yine de bu her iki telefon da dünyanın en yüksek Megapikseline sahip telefon olacak. 

Samsung'un bu yeni telefonu 2022 yılında karşımıza çıkacak ancak Ice Universe ve Digital Chat Station gibi isabetli sızıntılar yapan kaynaklara göre 200 Megapikselli telefon gerçekten de gelecek yıl geliyor. 

Yolda olan Samsung Galaxy S22 Ultra en iyi olabilir

Samsung Galaxy S21 Ultra şu anda şirketin de belirttiği gibi 'fotoğrafçıların' en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Eğer Samsung, Galaxy S22 Ultra ile söylenen Megapiksele ulaşırsa daha fazla profesyonel kişiyi kendisine çekebilir. 

Haberin Devamı

İlerleyen günlerde daha fazla detayın gelmesi bekleniyor.