The Others Aman Yonca dikkat!

Aman Yonca dikkat!

16.07.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aman Yonca dikkat!

Aman Yonca dikkat



Janset ve Günay Karacaoğlu’nun başrollerini paylaştığı komedi dizisi "Yarım Elma"da Yonca’nın çilesi bitmiyor. İkiz kardeşi Gonca’yla uğraşan genç kadını bu bölümde bir tatsız sürpriz daha bekliyor.

Nederen çıktı bu Müktedir?
Gonca’ya giderek alışan Yonca, birlikte yaşamaktan hoşlanmaya bile başlamıştır. Tam o sırada ortaya Muktedir diye biri çıkar. "Ben senin ikiz kardeşinim" diyen Muktedir, Yonca’da soğuk duş etkisi yapacaktır. Bu duruma çok bozulan Gonca’nın evi terk edip yakışıklı müzisyen Koray’a sığınmasıyla işler arapsaçına döner.
KANAL D / 22.15

Suna Üçkarışoğlu’nun sunduğu "O Yüzleşiyoröda bu hafta Çağla Şıkel var. Genç manken, özel hayatıyla ilgili tartışılan konulara açıklık getirirken Beyazıt Öztürk’ü ve Akmerkez’de katıldığı kişiye özel defileyi anlatacak.
KANAL D / 23.15

Porto Rico’nun başkenti San Juan’a giden Acun Ilıcalı, burada yaptığı röportajlarla karşınızda. Çekimleri geçtiğimiz aylarda yapılan programda Ilıcalı’nın İtalya izlenimleri tanıdık yüzler eşliğinde ekrana gelecek.
SHOW / 22.45

Abbas Güçlü’nün "Genç Bakış" programına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan konuk oluyor. "İşsizlik" konulu canlı yayında Yaşar Okuyan’la gençler bir araya geliyor.
KANAL D / 00.15

• kültür.net.trt: İçeriği büyük ölçüde yenilenen programın bugünkü sunucusu, Nurseli İdiz... TRT 2 / 10.35
• Sesli Düşünenler: Sedef Kabaş, konuğu Genco Erkal ile Nazım Hikmet Ran üzerine konuşacak. TV8 / 18.40
• Desibel: Güven Erkin Erkal, Mavi Işıklar grubunu ağırlıyor. TRT 2 / 00.30