Vitrin Brandverse Awards başvuruları yoğun talep üzerine 12 Mayıs’a uzatıldı!

Brandverse Awards başvuruları yoğun talep üzerine 12 Mayıs’a uzatıldı!

05.05.2022 - 16:47 | Son Güncellenme:

Markaların yeni evreni Brandverse Awards için başvuru süresi katılımcıların yoğun talebi üzerine son kez uzatıldı!

Brandverse Awards başvuruları yoğun talep üzerine 12 Mayıs’a uzatıldı

“Dijital Pazarlama İletişimi Platformu (DPİP)” tarafından da desteklenen ve jüri başkanlığını Reklamcılar Derneği Başkanı Banun Erkıran’ın üstlendiği Brandverse Awards’a 1 Ocak 2021 – 1 Mayıs 2022 döneminde gerçekleştirdiğiniz tüm reklam ve iletişim çalışmalarınızla 12 Mayıs Perşembe günü saat 23.59’a dek başvuru yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Markalar Tüm Yönleriyle Yarışıyor!

Eski ve yeni nesil tüm reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi çalışmalarını 360 derece kapsayan Brandverse Awards, sektör dinamikleri göz önünde bulundurularak özenle oluşturulmuş bölümleriyle markalar için kapsamlı kategoriler sunuyor.

Social Media Awards Turkey’nin mevcut yapısıyla birlikte dahil olduğu Brandverse Awards’ta, katılımcıların başvurularıyla dahil olacakları tüm kategoriler Sosyal Medya ve Dijital, Film, Medya, PR, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik, Marka Deneyimi, Strateji, Craft bölümleri altında yer alıyor.

Adil, Şeffaf ve Denetimli Değerlendirme Sistemi

Brandverse Awards’ta ödül kazanan marka ve projeleri belirleyen tüm değerlendirme süreçleri Deloitte Türkiye desteğiyleadil, şeffaf ve denetimli bir yapıda işliyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük danışmanlık şirketlerinden Deloitte Türkiye, yarışma bölümlerine katılım sağlamış tüm işlerin adil bir şekilde değerlendirilmesi için, kısa liste değerlendirmesi ve jüri toplantısı etaplarında yer alarak tüm değerlendirme süreci boyunca Brandverse Awards’a destek sağlıyor.

Sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri üyeleri başta uzmanlık konularına göre olmak üzere ajans, ajansın bağlı olduğu grup, marka, dernek ve mecra dengesi gözetilerek hassasiyetle oluşturuluyor.

Kazananlar Haziranda Bir Araya Geliyor

Brandverse Awards kategorilerinde başarılarıyla ödül kazananlar haziran ayında düzenlenecek ödül töreniyle bir araya gelerek ödüllerine kavuşacak.

Bu görkemli etkinlikte yer almak için başvurularınızı 12 Mayıs saat 23.59’a dek yapabilirsiniz. Başvuru detaylarını öğrenmek ve en başarılı projelerinizle yarışmaya katılmak için www.brandverseawards.com adresini ziyaret edebilirsiniz.