Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Devletin Cumhuriyet Savcısı, devletin koronavirüsten ölümleri azaltmak için uyguladığı yasakların hukuki olmadığını iddia etti.

Devletin resmi haber ajansının muhabiri, basın toplantısında devletin iki bakanına, bir başka bakanı itham eden soru yöneltti.

Şanlıurfa Viranşehir Cumhuriyet Savcısı Eyüp Akbulut, kanunların kendisine verdiği yetkiyi kullanmak yerine video çekip YouTube’da yayınladı.
Musab Turan, Anadolu Ajansı’nı temsilen katıldığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin basın toplantısında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için “İsmi şaibelerle anılan” demekle yetinmeyip, olan biteni kendi sosyal medyasından yayınladı.

Maaşını aldığı devlet için hizmet etmesi gerekenler, asli görevlerini unutup devletini küçük düşürmek, saygınlığını zedelemek için gözlerini karartıp tribüne oynuyorsa ve bu insanlar toplumun belli bir kesimince “kahraman” ilan ediliyorsa, vay ülkemin haline...

Haberin Devamı

‘Dizicilikte Rönesans’ı ‘Erşan Kuneri’ yapacak

Cem Yılmaz ve rol arkadaşları, Netflix için çekilecek ‘Erşan Kuneri’ dizisinin okuma provalarına başladı.

‘Erşan Kuneri’, Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği filmlerdeki renkli karakterlerinden biriydi.

“Karakomik Filmler”in basın gösteriminin öncesiydi. Erken gittiğim Soho House’daki sohbetimizde Yeşilçam’ın erotik filmci düzenbaz yapımcısı ‘Erşan Kuneri’nin filmini yapıp  yapmayacağını sorduğumda, bunu düşündüğünü, ama karakterin işini zorlaştırdığını söylemişti.

Maaşını devletten al, sosyal medyaya çalış

Cem Yılmaz, sinemada iş yapmayan “Karakomik Filmler”i sattığı Netflix’e dizi olarak çekeceği ‘Erşan Kuneri’nin okuma provalarından çekilen fotoğrafı Instagram’ında ‘Rönesans... Dizicilikte Rönesans’ diye lanse etti.

Cem Yılmaz aynı okuma provasından bir başka fotoğrafı ise Twitter hesabından “Erşan okuma provamız. Her biri pırlanta arkadaşlarım ve bugün, bu an burada olmayan nicesi. Hepsini çok seviyorum’ diye paylaştı.

“Masumlar Apartmanı”nın yıldızlarından Ezgi Mola, Merve Dizdar’ın yanı sıra Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi oyuncuların rol aldığı ‘Erşan Kuneri’ yayınlanınca bakalım dizicilikte nasıl bir Rönesans başlatacak?

Haberin Devamı

İrem Derici mi ‘Büyük çapkın’?

İrem Derici’nin nasıl biri olduğu konusunda düne kadar fikrim şuydu:

İçi dışı bir, açık sözlü, samimi ve deli dolu biri.

Hürriyet YouTube kanalı için Hakan Gence’ye yaptığı açıklamaları okuyunca İrem Derici hakkındaki fikirlerim değişmedi, bir konuda inanmadım şarkıcıya.

Kendini “Büyük çapkın” olarak tanımlayan şarkıcı, “Bakkaldan ekmek ister gibi gidip konuşuyorum. Olursa olur suyu, olmazsa hamur suyu. Geçen yaz iki kere üst üste reddedildim. Bütün güvenim sarsıldı” dedi.

İrem Derici’nin açık sözlülüğüne gölge düşüren de tam bu.

Şarkıcının beğendiği bir erkek görünce duygularını dile getirme konusundaki medeni cesaretini anladım. Ancak geçen yaz iki erkeğe yaptığı çıkma teklifi reddedilen şarkıcının nasıl “Büyük çapkın” olduğunu anlamadım.

İrem Derici, geçen yaz iki kez reddedilirken kaçının kabul edildiğini açıklamadıkça ve ortaya “Vay be” diyeceğim bir sayı çıkmadıkça İrem Derici’nin “Büyük çapkın” olduğuna inanmam.

Haberin Devamı

Kylie’nin ‘açık ilişki’si!

Dünyanın en çok kazanan kadın yıldızı Kylie Jenner ile eski sevgilisi Travis Scott, aralarındaki kırgınlığa son verip, ilişkilerini kaldığı yerden sürdürmeye karar verdi.

Kylie Jenner’ın kızının babası olan eski sevgiliyle barışmasını niye yazı konusu yaptığımı merak ediyor olabilirsiniz.

Haklısınız.

İşin bu kısmı ilgilendirmiyor beni.

Kylie Jenner ile Travis Scott’un “açık ilişki” konusunda anlaşmaları ilgimi çekti.

Diyeceksiniz ki “O da ne?”

Bu konudaki haberlere göre “açık ilişki” şu:

“Bir ilişkide iki partnerin de başkalarıyla çıkmak veya seks yapmak konusunda serbest olması.”

GÜNÜN SÖZÜ

“Aslında kırmak istemiyorum kimseleri... Ama hayat bu, bazen kırmak gerekiyor gereksizleri.” (Ece Ayhan)