R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu hafta 14’ünde Akrep burcunda gerçekleşen tam Güneş tutulması bizim için önemli olan konularda, özellikle ilişkilerde ve parasal alandaki paylaşımlarda daha kararlı, iradeli davranma getiriyor. Hayatımıza yeni bir yön vermek, istek ve arzularımız yönünde çok daha ısrarcı olmak durumundayız. Böyle zamanlarda eldeki birikimleri kullanmak gerekebilir. Bu nedenle finansal alanda, maddi konularda gündeme gelen değişiklikler gelecek planlarımızı büyük ölçüde gözden geçirmemize yol açabilir. Kafa karışıklıklarına, dikkatsizliklere karşı da bilinçli olmalıyız.

Haberin Devamı

Ay takvimi

Hangi gün nelere önem verelim ?

* 11 Kasım Pazar Bugün Ay’la yan yana gelen Venüs pek çok konuda başarıya, ilerlemeye, özellikle maddi ortaklıklarda ve ilişkilerimizde yeni ve gelişen ortaklıklara işaret ediyor.
* 12 Kasım Pazartesi Ay bugün yorucu ve zorlayıcı yönleri olan, kaynakların tükenmesine işaret eden El İklil menzilinde ilerlemekte. Kendimizi kayıplara karşı korumak için daha önlemci olmalıyız.
* 13 Kasım Salı
Ay gittikçe küçülmekte ve güneş tutulmasının hemen öncesindeyiz.
Bu nedenle bugün
hiçbir konuda önemli başlangıç yapmamak, durup beklemek çok
daha yararlı olacaktır.
* 14 Kasım Çarşamba Çarşamba gecesi
00:12’de Akrep burcunda güneş tutulması gerçekleşmekte. Tutulma öncesinde ve sonrasındaki birkaç güç içerisinde hayatımıza giren yeniliklere, değişimlere karşı direnmemeliyiz.
* 15 Kasım Perşembe Bugün hızlı hareket etmek ve hedeflere çabuk ulaşmak konusunda
daha kolay imkanlar
elde edebiliriz. El Nayim menzilindeki Ay tutkularımızla hareket edebileceğimizi anlatıyor.
* 16 Kasım Cuma Hızlı hareket etmek ve yeni başlangıçlar yapabilmek için daha elverişli
zamanlar var. Ancak düşüncelerimizi sert ve kesin biçimde ifade ederek, tartışmalara, çatışmalara yol açabiliriz.
* 17 Kasım Cumartesi Bugün Ay Oğlak’tayken bazı zorunluluklar ve gerçekçi olmamızı gerektiren koşullar var. Duygusal alanda sınırlamalar, ailevi konularda zorluklar gündeme gelebilir.