Yaprak Aras

Yaprak Aras

-

Tüm Yazıları

M

Kasa sırasını  bitiren uygulama
udo’nun yeni ve iddialı mobil aplikasyonu, mağaza içinde kasa bekleme derdine son veriyor
Moda markaları için yalnızca sosyal medyada var olmak yetmiyor artık. Akıllı telefonların yaygınlığı nedeniyle mobil uygulamaya sahip olmak da şart. Başlarda daha çok mağaza lokasyonu, ürün katoloğu gibi özellikler bulunduran aplikasyonların içerikleri her geçen gün gelişiyor; müşterilerine yenilikçi çözümler sunan uygulamalarn sayısı artıyor.
Türk moda markaları da yavaş yavaş mobil aplikasyonlarını geliştiriyor. Mudo’nun bu hafta duyurduğu uygulama şimdiye kadar var olan versiyonların en iddialılarından. Mağaza içerisinde beğenilen ürünün barkodunun okutulmasıyla müşterilere online ve offline alışveriş deneyimini bir arada yaşatan proje, mağaza içinde kasada bekleme derdine son veriyor. Mudo yetkilileri, bu servisin Türkiye’de bir ilk olduğunu söylüyor.
Müşteriler mağazada satın almak istedikleri ürünün barkodunu akıllı telefonlarıyle okutarak renk ve beden seçimini gerçekleştirdikten sonra, ödeme işlemini telefon üzerinden mobil olarak gerçekleştirebiliyor. İstenen ürünün mağazada bulunup bulunmadığını da gösteren uygulama, ürünün mevcut olmadığı durumlarda da en yakındaki alternatif mağazaları sıralıyor.
Mudo mobil uygulamasında mudo.com.tr ve mağazalarda geçerli kampanyalara ek olarak mobil uygulama müşterilerine özel fırsatlar da bulunuyor. Böylece anlık indirmlerden de haberdar olabiliyor, geçmiş alışverişlerinizi görüntüleyebiliyorsunuz. Dilerseniz alışverişinizi sosyal medyadan paylaşıp tavsiyelerde de bulunabiliyorsunuz.
Mudo mobil uygulaması şimdilik İstanbul’da İstinye Park Mudo City, Akmerkez Mudo City, Bağdat Caddesi Mudo Store ve İçerenköy Carrefour Mudo City mağazalarında bulunuyor. iOS ve Android işletim sistemlerini kullanan telefonlar için geliştirilen uygulama, App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir.

Haberin Devamı

Festival kampanyası

Markafoni, 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Rock’n Coke Festivali için özel bir festival modası kampanyası düzenliyor. Bugün ve yarın www.markafoni.com adresinde düzenlenecek kampanya dahilinde, 13. yaşını kutlayacak festivale gideceklere özel kıyafetler; festival ruhunu yansıtan parçalar satışta olacak.