AdıyamanBesni kırsalındaki depremzedeler köy tipi konutlarına kavuştu

Besni kırsalındaki depremzedeler köy tipi konutlarına kavuştu

30.05.2025 - 10:16 | Son Güncellenme:

Besni kırsalındaki depremzedeler köy tipi konutlarına kavuştu

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Besni ilçesindeki kırsalda yaşayan hak sahibi afetzedeler köy tipi konutlarına yerleşti.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde evlerini kaybeden Kutluca ve Yazı Karakuyu köylerinde yaşayan 98 hak sahibi aile, yapımı tamamlanan köy tipi afet konutlarına kavuştu.

Depreme dayanıklı ve modern özelliklere sahip evlerine yerleşen vatandaşlar, yeni yuvalarında yaşamaya başlamanın sevincini yaşıyor.

Hak sahiplerinden Hasan Aslan, evlerine yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, yetkililere teşekkür etti.

Konutlardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Mustafa Aslan ise emeği geçen tüm kurum ve yetkililere teşekkürlerini iletti.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı

Cadde | 30.05.2025 - 07:57

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı doludizgin devam ediyor. Sık sık tatile giden ikili Roma-Paris hattında yolculuk yapmıştı. Yolculuğun maliyeti ortaya çıktı.

Yazarlar