Ankara MAMAK BELEDİYESİ HALTER TAKIMI’NDAN 4 BİRİNCİLİK, 2 İKİNCİLİK

MAMAK BELEDİYESİ HALTER TAKIMI’NDAN 4 BİRİNCİLİK, 2 İKİNCİLİK

06.06.2014 - 10:18 | Son Güncellenme:

.

MAMAK BELEDİYESİ HALTER TAKIMI’NDAN 4 BİRİNCİLİK, 2 İKİNCİLİK

Ankara’da gerçekleşen Minikler ve Yıldızlar Ankara Şampiyonası’nda Mamak Belediyesi Halter Takımı’ndan 6 sporcu derece elde ederek büyük başarı sağladı.
Minikler kategorisinde 50, yıldızlar kategorisinde 90 sporcu ve toplamda 10 kulübün katıldığı müsabakada, Mamak Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı sporcuları 4 birincilik, 2 ikincilik elde ederek, kupayı bir kez daha evine götürdü. Mamak'ta her yaş grubundan vatandaşa sporu sevdirmenin yanı sıra spor yapmaya da teşvik ettiklerini kaydeden Akgül, "Amatör spor dallarına yaptığımız yatırımların karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Değişik branşlarda, sporcularımızın kazandığı dereceler başta bizim ve tüm Mamak'ın göğsünü kabartıyor. Gelecekte ülkemizi temsil edecek sporcularımız Mamak' ta yetişiyor. Başta halter takımımızın başarılı antrenörü olmak üzere yıldız sporcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.
BAŞARIYA DOYMUYORLAR
Minikler kategorisinde 40 kg ile podyuma çıkan Halil İbrahim Karakaya ve 50 kg’da Kerem Ertuğrul birinci olurken, 60 kg’da Batuhan Kara da ikincilik elde etti. Yıldızlar kategorisinde de 56 kg’da Berkant Yiğit ve +94 kg’da Ömer Açıkgöz birinci, 77 kg ‘da Onur Akkoç da ikinci oldu. Halter Takımı Antrenörü İsa Altınyurt da desteklerinden dolayı Akgül’e teşekkür etti.