Ankara OSİAD BAŞKAN YAŞAR’I AĞIRLADI

OSİAD BAŞKAN YAŞAR’I AĞIRLADI

05.06.2014 - 11:17 | Son Güncellenme:

.

OSİAD BAŞKAN YAŞAR’I AĞIRLADI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) ile kahvaltıda buluştu.
Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve Hüseyin Bora’ın da katıldığı kahvaltıda ev sahipliğini, OSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keskin yaptı. OSİAD yönetim binasında geçekleşen kahvaltıda, Yaşar’a katılımından dolayı teşekkür eden üyeler, Yenimahalle Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Ayrıca yaklaşan Ramazan Ayı da ele alınarak Yenimahalle’de yapılabilecek etkinlikler masaya yatırıldı.
“YENİMAHALLELİ VATANDAŞIM GÜLSÜN”
Yerel yönetimlerde birinci önceliğin halkın temel ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmek ve güler yüz göstermek olduğunun altını çizen Yaşar, “Vatandaş belediyede işini halledip, güler yüzle ayrılıyorsa o zaman biz başarılı olmuşuz demektir. Biz bunu başardık” dedi.
Seçimlerde verdiği sözlerin hepsini yerine getireceğini sözlerine ekleyen Yaşar, “Seçimlerde ne söz verdiysek o olacak, siyaset söz verip tutmama sanatı değildir. Bu anlayış değişmelidir. Siyasetçi tutamayacağı sözü vermemeli, verdiği sözü mutlaka yerine getirmelidir” dedi.
“HER GÜN BİR BASAMAK DAHA YUKARI ÇIKIYORUZ”
Kendisine oy verenin de, vermeyenin de eşit haklara sahip olduğuna vurgu yapan Yaşar, “Bana oy versin vermesin, herkese hizmet edeceğim.Her vatandaşı eşit yurttaş olarak görüyorum. Halka hizmette her gün bir basamak daha yukarı çıkıyoruz. Yenimahalle’de sağladığımız bu birlik ve beraberlik duygusunun tüm ülkemize egemen olmasını diliyorum” dedi.
Kahvaltıda Ramazan ayında verilecek iftar yemekleri konusu da gündeme geldi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe, Demetevler ve Onkoloji’de iftar çadırı açtıklarını söyledi. Sanayici ve işadamlarının arzu ettikleri takdirde bu iftar yemeklerine katkı koyabileceklerini ifade eden Yaşar, “Ramazan ayında gerçek fakiri doyurmak var. Hayır yapmak isteyen işadamlarımız, iftar yemeğine katkı koyabilirler. Gelin, bir iftar çadırını da OSİAD’la birlikte açalım. Biz fakire sofra kuralım” dedi.
OSİAD Başkanı Adnan Keskin de, her yıl kapalı mekanlarda iftar yemeği verme uygulamasına son vereceklerini, halka açık iftarlar düzenleyeceklerini söyledi. Keskin, “Üyelerimiz ve onların çalışanları ile aynı sofrada olabilmek için bugüne kadar iftar yemeklerimizi Ostim’de uygun mekanlarda düzenledik. Bu yıl iftar sofrasının daha büyük olmasına karar verdik. Bu sofrada üyelerimiz ve onların çalışanları ile birlikte, yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımız da olacak” diye konuştu.