İstanbulİstanbul'da Cumhuriyet'in 101. yılı kutlamaları

İstanbul'da Cumhuriyet'in 101. yılı kutlamaları

29.10.2024 - 18:06 | Son Güncellenme:

- Dolmabahçe Sarayı ve Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu odayı binlerce kişi ziyaret ederken, "TGC İstanbul" gemisi de yoğun ilgi gördü

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, Cumhuriyet'in 101'inci yıl dönümü dolayısıyla Dolmabahçe Sarayı'nı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu odayı binlerce kişi ziyaret etti.

Haberin Devamı

Sabah erken saatlerden itibaren Dolmabahçe Sarayı'nı ziyarete gelen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.

Türk bayrakları taşıyan, Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğu tişörtler giyen ziyaretçiler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Dolmabahçe Sarayı'nda yaşadı.

Vatandaşlar hem Sarayı hem de Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu 71 numaralı odayı ziyaret etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 29 limanı ziyaret eden 29 gemiden biri olan "TGC İstanbul" da Dolmabahçe Sarayı açıklarına demirledi.

Vatandaşlar, Dolmabahçe Sarayı önünden kalkan vapurlarla gemiyi ziyaret etti.


KEŞFETYENİ
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu

Cadde | 02.05.2025 - 08:40

Lucas Torreira, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yanındaki gizemli kadının kim olduğu merak edilirken, o kişinin adı belli oldu.

Yazarlar