KırşehirENES GÖZ YAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

ENES GÖZ YAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

20.02.2015 - 17:26 | Son Güncellenme:

.

ENES GÖZ YAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kırşehir’de Ankara-Kayseri Kara yolu üzerinde ikindi namazına giderken bir servis aracının çarpması sonucu geçirdiği trafik kazası sonrası girdiği yoğun bakım mücadelesini kaybeden Enes Turpçu göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi’nde Emin Enes Turpçu Cuma namazına mütakip Cacabey Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Aşıkpaşa mezarlığında toprağa verildi. Enes için düzenlenen cenaze törenine Turpçu ailesi ile birlikte Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, iktidar ve muhalefet Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Partililer,milletvekilliği aday adayları ile Enes’in okul arkadaşları katıldı.
Enes, beyin kanamasına bağlı olarak geçirdiği travma sonucu hayatını kaybetmişti.

KEŞFETYENİ
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları

Cadde | 06.06.2025 - 07:41

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok ünlü isim sezonu açtı. Ayrılık iddialarında yer alan Cemre Baysel'den Yunanistan'a giden Afra Saraçoğlu'na kadar... İşte ünlü isimlerin plaj tarzı.

Yazarlar