MalatyaMalatya'da Öğretmenin Atatürk'e Hakaret Ettiği İddiası

Malatya'da Öğretmenin Atatürk'e Hakaret Ettiği İddiası

07.10.2018 - 15:05 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet Başsavcılığı, resen soruşturma başlattı

MALATYA (AA) - Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, bir öğretmenin, sosyal medya üzerinden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'e hakaret ettiği iddiasıyla ilgili resen soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, 6 Ekim'de basında yer alan, CHP Genel BaşkanYardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından basın toplantısıyla dile getirilen, kentte görevli öğretmenin, sosyal medya hesabından "Atatürk ve bazı kurumlarla ilgili" hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu iddialarına ilişkin resen soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Soruşturma kapsamında adli kolluk vasıtasıyla iddialara ilişkin bilgi, belge ve delillerin toplandığı belirtilen açıklamada, "Bununla birlikte suça konu olaya dair basın toplantısı yapan Cumhuriyet Halk PartisiGenel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'dan bilgi, belge talebindebulunulmuş olup söz konusu bilgi, belgelerin en kısa sürede Cumhuriyet Başsavcılığımızasunulacağı kendileri tarafından bildirilmiş, konu ve eylemlere ilişkin soruşturma titizlik veivedilikle Cumhuriyet Başsavcılığımızca sürdürülmektedir." ifadelerine yer verildi.

KEŞFETYENİ
Herkes şaşkına döndü! Çantasından 'büyü' çıktı
Herkes şaşkına döndü! Çantasından 'büyü' çıktı

Cadde | 21.05.2025 - 10:57

Evlilikleri magazin gündeminde yer alan Hailey Bieber'ın bu sefer çantasından çıkan 'aşk büyüsü' konuşuluyor.

Yazarlar