SiirtİKTİSAS SPOR KULÜBÜNÜN ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİ TRANSFER OLDU

İKTİSAS SPOR KULÜBÜNÜN ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİ TRANSFER OLDU

20.08.2014 - 15:52 | Son Güncellenme:

.

İKTİSAS SPOR KULÜBÜNÜN ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİ TRANSFER OLDU

Geçen ay yapılan Türkiye şampiyonasında dereceye giren Siirt İktisas Spor Kulübü güreşçileri Abdullah Toprak ve Hakan Kızılarslan Kayseri Pansu Şeker Spor kulübüne bedelsiz olarak transfer oldu.
Siirt İktisas Spor Kulübü Başkanı ve milli takım eski antrenörü Mehmet Şakir Kayaalp, “Yıllardır spora yaptığımız hizmetin meyvelerini almaya başladık. Güreş adına çıktığımız tüm müsabakalardan madalya ile dönme başarısı yakaladık. Sporcularımız Türkiye şampiyonasında gösterdikleri üstün performanstan dolayı birçok antrenörün ilgisini çekti. Bu konuda bize gelen teklifler doğrultusunda çocuklarımızın geleceklerini düşünerek bedelsizde olarak Pansu Şeker Spor’a gönderdik” dedi.
Türkiye Şampiyonu güreşçi Abdullah Toprak ise, “Desteklerini esirgemeyen başta kulüp başkanımız Mehmet Şakir Kayaalp ve antrenörlerime teşekkür ediyor, Siirt’i Güreş arenasında en iyi şekilde temsil edeceğim. Yeni kulübüm Pansu Şeker Spor mayosuyla hedefimizi daha da büyüterek başta Türkiye olmak üzere Avrupa ve olimpiyatlara en iyi şekilde hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

KEŞFETYENİ
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları

Cadde | 06.06.2025 - 07:41

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok ünlü isim sezonu açtı. Ayrılık iddialarında yer alan Cemre Baysel'den Yunanistan'a giden Afra Saraçoğlu'na kadar... İşte ünlü isimlerin plaj tarzı.

Yazarlar