VanAK PARTİ’DEN BAŞKALE’YE ÇIKARMA

AK PARTİ’DEN BAŞKALE’YE ÇIKARMA

14.03.2016 - 15:25 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ’DEN BAŞKALE’YE ÇIKARMA

Van’ın Başkale ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı binasının açılışı yapıldı.
Açılışa AK Parti Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk ile AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kadir Saruhan Caddesi üzerindeki parti binasının açılışını Van Milletvekili Beşir Atalay ve Başkale İlçe Başkanı Muğdat Saruhan birlikte yaptılar.
Açılışta konuşan Beşir Atalay, Ankara’da gerçekleşen patlamaya değinerek, “Bu tür olaylar bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Ankara’da şehitlerimiz var, onlara Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Bu olaya rağmen Başkale ilçe teşkilatımızın açılışı için buraya geldik. Sık sık artık buraya geleceğiz. Devletin eli ülke sınırlarındaki en ücra köşelere kadar uzanacak. Buralara da hizmet götüreceğiz. Başkale bizim önemsediğimiz bir ilçe, bundan sonra çalışmalarımız sürecek” dedi.
Milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk, beraberindeki partililerle ilçe merkezinde esnafları gezerek sorunlarını dinlediler.
Başkale YİBO’da yenilen yemekten sonra AK Parti heyeti il merkezine döndü.

KEŞFETYENİ
Survivor ekibi akın etti! Kimler yok ki... 'Havuç' dünyaevine girdi
Survivor ekibi akın etti! Kimler yok ki... 'Havuç' dünyaevine girdi

Cadde | 02.06.2025 - 09:00

Furkan Kızılay ile Tutku Yılmaz dünyaevine girdi. Çifti, Survivor ekibi de yalnız bırakmadı.

Yazarlar