Editörün Seçtikleri 2016'yı Alice Harikalar Diyarı'nda ile karşılayın

2016'yı Alice Harikalar Diyarı'nda ile karşılayın

30.12.2015 - 14:18 | Son Güncellenme:

Küçük bir kızın, tavşan deliğinden geçerek girdiği gizemli dünyayı anlatan, “Alice Harikalar Diyarı’nda” bu kez defter ve takvim olarak masalardaki yerini alıyor.

2016yı Alice Harikalar Diyarında ile karşılayın

Özel tasarımlarıyla mobilya sektörüne yön veren ERSA Mobilya’nın geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören “Küçük Prens” defter ve takviminin ardından bu yılki sürprizi “Alice Harikalar Diyarı’nda” oldu.

Haberin Devamı

Dünya Çocuk Klasikleri konseptli takvim ve defterlerine Küçük Prens’le başlayan ERSA Mobilya, bu yıl kahramanlarını “Alice Harikalar Diyarı’nda” masalından seçiyor. Lewis Carroll mahlasını kullanan İngiliz Yazar Charles Lutwidge Dodgson’ın, bir çocuğun gözünden yetişkinlerin dünyasının ne kadar absürd göründüğünü anlattığı masal, 151 yıl sonra defter ve takvim olarak meraklısıyla buluşuyor.

“Alice Harikalar Diyarı” konseptli defter ve takvimini hayata geçiren ERSA Mobilya, Tomris Uyar’ın Türkçe metinlerini Türk illüstrasyon sanatçılarının çizimleriyle bir araya getirdi.

-Hayalperestlerin ilham kaynağı Alice olacak

Yeni yıl için hazırladıkları defter ve takvimle tüm hayalperestlere Alice’in fantastik maceralarıyla ilham kaynağı olmak istediklerini kaydeden ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Ersa olarak, BoxinaBoxIdea oluşumuyla, yerli ve yabancı bağımsız sanatçıları buluşturan en büyük sosyal platform olma vizyonuyla hareket ediyoruz. İlk sayısı 2012’de yayınlanan Box in a Box Idea dergisinden sonra, yayıncı kimliğimize, çocuk kitaplarından esinlenerek oluşturduğumuz defter ve takvimleri ekledik. 2015’e girerken, klasik defter ve ajanda hediye etme alışkanlığının dışına çıkıp, herkesin hayatında önemli bir yeri olan Küçük Prens konseptli ürünler tasarladık. Bu sene de Alice’le serimize devam ediyoruz. Alice defteri ve takviminin, aynen Küçük Prens’te olduğu gibi, ulaştığı kişilere ilham vermesini, yaratıcılığı pekiştirmesini ve çocukluğun zengin dünyasını hatırlatmasını diliyoruz” dedi.

Yazarlar