Editörün Seçtikleri 8 Mart'ta kadınlara özel süprizler

8 Mart'ta kadınlara özel süprizler

02.03.2015 - 11:01 | Son Güncellenme:

Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için iki ayrı paket hazırladı.

8 Martta kadınlara özel süprizler

Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadınlara kendini çok özel hissettirecek sürprizlerle kutluyor.Otelin deniz ferahlığı sunan spa merkeziLevana Spa,dünyaca ünlü güzellik markası Kerstin Florian ürünlerinden oluşan özel bir bakımla kadınları şımartıyor.Kerstin Florian profesyonel cilt bakımı 31 Mart’a kadar tüm misafirlere %20 indirimli olarak sunuluyor. Mart ayı boyunca bu cilt bakımını yaptıran kadınlara 40 dakikalık bir masaj da Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli’nin hediyesi.

Kadınlar Günü’nde kadınları ikinci bir sürpriz daha bekliyor. Oteldeki Brizo Restoran’da Sunday Brunch, tüm kadınlara %20 indirimle sunulacak. Ayrıca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Hyatt Regency Istanbul Ataköy’ün lobi katında bulunan Brizo Restoran’da Pazar Brunch’ına katılanşanslı bir kişide, bu sene Oscar adayı Hollywood yıldızlarına da hediye edilen özel Kerstin Florian Havyar Serisine ait bakım setine sahip olacak.Mesleklerini tutkuyla icra eden, şeflerin yönetiminde hizmet veren Brizo, müşterilerini farklı mutfaklardan oluşan zengin menüsüyle eşi benzeri zor bulunacak bir lezzet yolculuğuna çıkıyor.

Haberin Devamı

Sunday Brunch menüsünde alışılmışın dışında çok zengin bir çeşitlilikle karşılaşıyorsunuz. Türk, Avrupa ve Uzakdoğu mutfaklarının lezzetlerinin sunulduğu oldukça kapsamlı olan menüde klasik Türk ve uluslararası kahvaltı büfesi dışında, 18 çeşit Türk mezesi, turşular, karides, yengeç, kalamar gibi çeşitli deniz mahsulleri, zengin bir salata barı, çorbalar, Türk mutfağından hünkarbeğendi, güveç kuru fasulye gibi örnekler, odun ateşinde pişirilen etler, kebaplar, köfteler, döner, gözleme, lahmacun, gösterişli bir tatlı büfesi ve İtalyanların “gelato” tarifine sadık kalınarak şefler tarafından hazırlanan dondurma gibi seçenekler yer alıyor

Yazarlar