Geri Dön

Anneannenin Tanımadığı Hiçbir Şeyi Yeme!

2012 senesinde American Hospitality Academy International Hotel Management Schools’un Türkiye kampüsü olan ve Milli Eğitim Bakanlığının onayladığı Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi ( USLA ) 29 Eylül 2014 tarihi itibariyle profesyonel eğitim dönemine dalında uzman bir kadroyla “merhaba” demeye hazırlanıyor.

Anneannenin Tanımadığı Hiçbir Şeyi Yeme!

Aşçılık mesleğinin sanatını ve bilimini en iyi şekilde bilen şefler yetiştirmeyi hedefleyen USLA, kısa dönemli workshoplarla da bu konuda kendini geliştirmek isteyen herkese kapılarını açıyor. Bunlardan sadece biri olan ve Ekim’de başlayacak olan “YESS”(Yemek, Sağlık, Spor) programıyla Sağlıklı Beslenme konusunda profesyonellerden hayat boyu kullanacağınız bilgiler alabilir ve hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Anneannenin Tanımadığı Hiçbir Şeyi Yeme!

“YESS”programının amacı; bilgi kirliliği ve doğru bilinen yanlışın çok fazla olduğu günümüzde, katılımcılarına en doğru bilgileri öğretmek, bu bilgileri hayatlarına entegre edebilmeleri için pratik çözümler sunmak ve onları bu yolda desteklemektir.Bu programın sonunda katılımcılarhem neyi, ne zaman, nerede, nasıl ve neden yemesi gerektiğini öğrenmiş, hem de menülerinde bulunması gereken sağlıklı yemekleri en lezzetli şekilde yapacak hale gelmiş olacaklardır. “YESS”katılımcılarınahayatlarını mutlu ve huzurlu bir ruh hali içinde sürdürebilecekleri yaşam tarzını oluşturacak bir eğitim sunmaktadır.

“YESS” eğitimi, Sağlıklı Yaşam KoçuDoruk Güçlü,Chef Üryan Doğmuşve Diyetisyen Nihan Akın önderliğinde verilmektedir . Toplam 10 saat sürecek workshop’ta ilk hafta iki saat boyunca temel beslenme bilgisi verilecek, “ne”, “nasıl” ve “neden”tüketilmeli soruları cevaplanacaktır. Diğer iki saatte ise ekibin kararlaştırmış olduğu sağlıklı yemeklerin bir kısmının tarifleri verilecek ve katılımcılarla bu yemekler Arçelik Mutfağında birlikte yapılacaktır.

Haberin Devamı

İkinci haftanın ilk iki saatinde “nerede” ve “nasıl”tüketilmeli soruları cevaplanacaktır. Diğer iki saatte ise yine ekibin kararlaştırmış olduğu sağlıklı menünün kalan kısmı mutfakta birlikte yapaılacaktır.

Üçüncü hafta ise, tüm ekip ve katılımcılar iki saat boyunca bir araya gelip, öğrenmiş oldukları bilgileri, pratik çözümleri ve yemekleri gündelik hayatlarına nasıl entegre edebilecekleri soru / cevap şeklinde tartışacaklardır. Workshop boyunca katılımcılar, kendileri için özel açılmış Facebook sayfasından birbirleri ile öğrendikleri bilgileri, pratik çözümleri ve yemekleri paylaşabilecek ve tartışabileceklerdir. “YESS” ekibi, katılımcıların takibini yine bu sayfadan yapacak ve yönlendirmelerde bulunacaktır.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber