Anneler Günü Annelere özel Sahi Pazarı Karaköy'de

Annelere özel Sahi Pazarı Karaköy'de

19.04.2016 - 11:36 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin gerçek değerlerini ve lezzetlerini çağdaş bir anlayış ile yorumlayan Sahi, tüm annelere unutulmaz bir Anneler Günü yaşatıyor.

Annelere özel Sahi Pazarı Karaköyde

Karaköy'de Annelere Özel Sahi Pazarı, indirimler, hediye setleri ve ödüllü Instagram yarışması #annemlesahiden bu yıl Anneler Günü'nü herkes için benzersiz bir deneyime dönüştürüyor.

Haberin Devamı

Karaköy'de Annelere Özel Sahi Pazarı 30 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında Anneler Günü öncesi tam bir alışveriş keyfi yaşatacak. Sahi mağazasını cıvıl cıvıl bir pazar yeri haline getirecek etkinlik süresince tüm ürünlerde fırsat ve indirimler olacak.

Çaylar, baharatlar, kuruyemişler pazaryeri havasında çuvallar içinde sergilenecek, lokumlar ve çikolatalar tezgah üzerinde açık olarak teşhir edilecek. Alışverişlerde eski tip tartı ve kürekler kullanılacak. Pazardan ayrıca renk renk takılar, nazar boncukları, cam ve seramik ürünler, kokular, sabunlar, tişörtler, bez çantalar, peştamaller ve bornozlar da alınabilecek.

İndirimleri ve annelere özel hediye setleriyle de ilgi çekecek etkinlik 8 Mayıs Pazar Anneler Günü'nde zirve yapacak. Anneleriyle açık havada keyifli bir Anneler Günü geçirmek isteyenler için Sahi'nin manzaralı teras kafesinde açık büfe kahvaltı sunulacak. Sahi'nin düzenlediği Instagram yarışmasının kazananları da ödüllerini aynı gün anneleriyle birlikte alacak.

Haberin Devamı

17 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasında Instagram üzerinden yapılacak yarışma herkese açık. Katılımcı ve annesi arasındaki duygusal bağı en gerçek haliyle gösteren tüm fotoğrafların #annemlesahiden hashtag'iyle katılabileceği yarışmada ödül ise iki kişilik açık büfe kahvaltı ve Sahi'nin lokum atölyesinde iki kişilik lokum yapma deneyimi olacak.

Türkiye'nin gerçek zanaatkarlarını, tasarımcılarını, esnafı, yerel ekonomiyi, kısacası insana değer veren ve değer katan her üretimi destekleyen Sahi, hakiki ustaların, hakiki malzemelerle ürettiği Türkiye'in gerçek güzelliklerini meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Yazarlar