Bu hafta Jüpiter’in düzgün harekete dönüşü hepimize farklı olanaklar sunuyor

Bu hafta 8 Nisan’da Aralık’tan beri geri gitmekte olan Jüpiter düzgün hareketine dönüyor. Yılın bu döneminde gökyüzünde tazelenme, yenilikler ve başlangıçlar dikkat çekiyor. Geçen hafta sözünü ettiğimiz Ay tutulması da bugün gerçekleşmekte. Genişlemeyi, büyümeyi, zengineşmeyi anlatan Jüpiter’in gerilediği dönemde, fırsatları daha çok kendi iç dünyamıza geri çekilerek, daha pasif biçimde aradık. Aralık’tan bu yana seyreden koşullar içinde, özellikle kendimize güvenimizle ilgili konularda daha düşünceli ve arayış içinde kalmış olabiliriz.

Haberin Devamı

Şimdi Jüpiter’in Aslan burcunda yeniden doğrulması ile birlikte, ilerleme ve fırsatları yakalama isteğimiz dışa dönmekte. Büyüme ve imkanları değerlendirme yönünde arzu ve isteklerimizi daha görünür kılacak bir tutum içine giriyoruz. Ayrıca bu hafta 7-12 Nisan tarihleri arasında marifet gezegeni Merkür Uranüs’le birleşerek, ışığını Güneş’e ulaştıracak. Merkür bu günlerde oldukça hızlı ilerliyor. Dolayısıyla, içinde bulunduğumuz dönemde hızlı kararlara, atılımlara ve hızlı düşünmeye çok daha eğilimliyiz. Adeta pek çok şeyi yenilediğimiz, tam bir bahar temizliğine girdiğimiz anlaşılıyor. Diğer yandan 11 Nisan’da Venüs de hızlı, esnek ve sosyal olduğu İkizler burcuna ilerleyecek. Kısaca bu dönemde ortaya çıkan fırsatları değerlendirmek için daha dışadönük, yenilikçi ve kıvrak olmamız çok işe yarayacak. Yükselen burcunuza göre, bahar temizliğinizi hangi konulara yoğunlaştırabileceğinize bakalım.

Yükselen Koç’lariçin bugünlerde ilginç ve yaratıcı düşünceler, mutluluk getiren imkanlar, ödüller ve kendinize güveninizi sağlamlaştıran fırsatlar var. Çocuklar, aşk ve keyifli uğraşlar gündemde olabilir. Zekanızı ortaya koyabilir, yakın çevrenizde olup bitenlerden daha kolay yararlanabilirsiniz.

Yükselen Boğa’larbu dönemde aileden, güçlü kişilerden, baba figürlerinden daha kolay yardım alabilirler. Ev, yerleşim, toprak ve gayrimenkullerle ilgili fırsatlar söz konusu olabilir. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz günlerdesiniz. Mücadele isteğiniz artmakta.

Haberin Devamı

Yükselen İkizleraçısından bu dönemde kişisel yeteneklerinizi, zekanızı daha verimli kullanabileceğiniz güzel imkanlar var. Görüşmeler, konuşmalar ve yeni fikirler sayesinde daha iyi iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca kişisel çekiciliğiniz ve sosyalliğiniz artıyor.

Yükselen Yengeç’lerbu dönemde özellikle gelir getiren yeni iş olanakları içindeler. Bu sayede kendinizi iş hayatında daha güvenli hissedebilirsiniz. Yabancılar, başkalarından alabileceğiniz öneri ve düşünceler sayesinde gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Yükselen Aslan’lar açısından bir süredir beklemede kalan projeler ve düşünceler şimdi daha sağlam ve dikkat çekici biçimde ortaya çıkabilir. Bu dönemde uzaklarla ilgili işler, yabancılar, medyaya ait konular yanında kişisel gelişiminizi öne çıkarabilecek fırsatlara odaklanabilirsiniz.

Yükselen Başak’laraçısından bu dönemde içe dönüş ve daha çok bir hazırlık dönemi söz konusuydu. Ancak bu dönemde sizi harekete geçirecek yeni imkanlar belirebilir. Bir ölçüde sizi bağlayan kısıtlamalardan kurtulmanız bir çeşit hafifleme duygusu getirecek.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’lerbu dönemde daha hızlanan ve ilişkiler açısından yeni olanakların ortaya çıktığı bir dönemdeler. Gelecek yönünde planlar, mutluluk getiren beklentiler var. Aynı zamanda iş hayatında kişisel ilişkilerini ve ortak imkanları daha iyi değerlendirebilirler.

Yükselen Akrep’lerbu dönemde kariyer alanında ve mesleki konularda karşılarına çıkan imkanları çok daha iyi değerlendirebilirler. Çalışma koşullarında, iş ortamında yoğun bir meşguliyet ve canlılık söz konusu. Enerjilerini mesleki alana vermeleri daha hızlı bir ilerleme getirebilir.

Yükselen Yay’larbugünlerde yaratıcı çalışmalar, kendilerine güven getiren imkanlar içerisindeler. Bu dönemde ufuklarını geliştirebilecek fırsatlar, eğitim imkanları, yolculuklar ve medyaya ait faaliyetler açısından güzel olanaklar var. Aynı zamanda aşkta ve çocuklarla ilgili konularda daha mutlu olabilirler.

Yükselen Oğlak’larbu dönemde onları bir süredir bağlayan ve huzursuzluk yaratan koşullardan daha olumlu sonuçlar çıkarmaya başlayabilirler. Yatırımlar, ortaklı kazançlar ve işler açısından yapılacak işler var. Ailevi alanda ve eve ait işlerde de hareketlilik başlayabilir.

Yükselen Saka’larbu dönemde başkalarından bekledikleri imkanları ve ortaklaşa işleri daha iyi değerlendirmeye başlayabilirler. Genel olarak sosyal alanda daha güçlü bir ilerleme ve tanınma olanağı da var. Bu yeni dönemde düşünceleri daha çarpıcı ve yenilikçi ifade etme olanağı var.

Yükselen Balık’lariçinde bulunduğumuz dönemde özellikle iş ve çalışma hayatına ait konularda daha çok şey yapabilirler. Yabancılarla ilgili imkanlar, daha çok iş olmakla birlikte, maddi açıdan geliştirici şansların ortaya çıktığını söyleyebiliriz.