Tutulma için öneriler

Önümüzdeki altı ay boyunca kişisel gücümüzü daha fazla ortaya koyabiliriz

Pazartesi günü Aslan burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulmasının önümüzdeki altı boyunca gündemimize getireceği konulara bir kez daha bakalım. Her tutulma gökyüzünde açılıp kapanan kapılar gibidir ve tutulmalar özellikle ay düğümleri ile ilgili olduğu için, hayatın akışı içerisinde önemli yönlere, sanki bizi bir yerlere yönelten, çeken koşullara işaret eder. 21 Ağustos tutulmasında ateş elementinin güçlü bir şekilde vurgulandığını görüyoruz. Yükselen burçta da Koç burcu yer alıyor. Bu nedenle önümüzdeki altı ay süresince yenilikler, yeni başlangıçlar ve cesaret göstererek kendimizi öne çıkarabileceğimiz imkanlar yer alıyor. Bu nedenle, eğer yükselen burcunuz Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak gibi öncü bir burç ise, bu dönemde daha aktif ve mücadeleci olabileceğiniz koşullar var demektir. Ancak yükselen burcu Terazi olanlar açısından bu süreçte daha dikkatli ve ölçülü olma gereği de doğabilir.

Haberin Devamı

Aslan burcunda yer alan Mars, önümüzdeki altı boyunca kişisel açıdan önemsediğimiz, kişilik konusu yaptığımız konuların da ön planda olacağını anlatmakta. Özellikle önemsediğimiz, başarı ve öne çıkma konusunda fazla hassasiyet gösterdiğimiz alanlarda belirli bir mücadele ve savaşım içerisinde olacağız. Göstereceğimiz cesaret ve kararlılık hayata daha pozitif ve güvenle bakmamızı kolaylaştıracak. Yükselen burçları Koç, Aslan ve Yay olanlar bu nedenle daha akıcı ve kendilerini geliştirebilecekleri bir süreçte olacaklar.

Tutulma haritasının tepe noktasında (MC) Oğlak burcu yer alıyor. Bu nokta hedeflerimizle, gelecek yönündeki ilhamlarımız ve isteklerimizle yakından ilişkilidir. Kuşkusuz bu dönemde planlı hareket etmek, zoru başarmak ve stratejik davranma konusunda da uzun vadeli bir bakış içerisinde olmamız gerekiyor. Yükselen burcu Oğlak olanlar bu dönemde hedeflerini gerçekleştirme yönünde belirli şanslar ve ilerleme fırsatları elde edebilirler. Ancak yükselen burcu Yengeç olanların daha fazla kararlı ve irade de göstermeleri gerekebilir. Özellikle Mars’ın Akrep burcunda olduğu dönemde, 9 Aralık – 26 Ocak tarihleri arasında, sözünü ettiğimiz kararlılık ve cesaret gösterme konusunda daha çok adım atabilir ve olayları yönlendirme gayreti gösterebiliriz. Aynı zamanda 7 -21 Kasım tarihlerine de dikkat edelim. Zira bu tarihler arasında ortaya koyabileceğimiz pek çok şey ve kişisel ilerleme arzusu dikkat çekmekte.

Haberin Devamı

Tutulma derecesiyle dikkat çekici bir ilişki içinde duran Uranüs de önümüzdeki dönemdeki gelişmelere ışık tutmakta. Önümüzdeki yıl Boğa burcuna ilerleyecek olan Uranüs böyle bir dönemde hiçbir şeyin olduğu gibi kalmayacağını ve bizi son derece dinamik, fazlasıyla oynak ve sürprizli koşulların da beklediğini göstermekte. Böyle zamanlarda varolan koşullara takılıp kalmak, değişmemekte ısrar etmek yerine, gelecek yönünde daha cesur adımlar atmamızın çok yerinde olacağını anlatmakta. Kendimizi kişisel yönde yenileyeceğimiz, olayların heyecan verici ve gösterişli biçimde şekil alacağı bir döneme doğru ilerliyor olacağız.