Editörün Seçtikleri Baş döndürücü bir deneyim: Black Opium Nuit Blanche

Baş döndürücü bir deneyim: Black Opium Nuit Blanche

09.08.2016 - 12:22 | Son Güncellenme:

Baştan çıkarıcı beyaz kahve çiçeğinin harekete geçiren etkisi ile yeni bir koku deneyimi: Black Opium Nuit Blanche.

Baş döndürücü bir deneyim: Black Opium Nuit Blanche

Yeni bir macera başlıyor! Heyecan verici,özel bir gece sözü…YSL Beauté BLACK OPIUM NUIT BLANCHE ile karşınızda. Şaşırtıcı karakteristiği ile ikonik BLACK OPIUM EAU DE PARFUM’ün yeni yorumu.

Haberin Devamı

Baş döndürücü bir fırtına yaratan, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE sonsuz gecenin karanlığına heyecan getiriyor. Heyecan verici, feminen, gizemli, yaşamın zirvesinde.

CEZBEDİCİ BEYAZ BAĞIMLILIK

BLACK OPIUM ailesinin imzası: kahve çekirdeği notaları. Arzu edilen kaliteye ve olgunluğa gelene kadar mühürlenmiş fıçılar içinde kırk günden fazla bir süre özenle saklanır. Ultra salt vanilya onun lüks ve eğlenceli notası… Hint Okyanusu adalarından toplanarak Fransa’nın Grasse şehrinde şekillendirilenve ardından yıkıcı karanlığı getiren asil, gizemli ve vahşi dokusu ile özenle işlenir. Sandal ağacı esansı ile doğallığı anımsatanzemin…Beyaz miski,özel bir hediyeyi korur gibi sarmalar.

BLACK OPIUM NUIT BLANCHE geceyi daha yoğun ve limitsiz yaşatır, güneş doğana kadar. Karanlık gökyüzü ve parıldayan yıldızlar ile tasarlanmış şeffaf siyah şişede yeni bağımlılığınızı bulacaksınız.

Haberin Devamı

Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı:

Black Opium Nuit Blanche 50 ML – 310 TL
Black Opium Nuit Blanche 90 ML – 410 TL

Yazarlar