Editörün Seçtikleri Bayram temizliğiniz yolda…

Bayram temizliğiniz yolda…

02.09.2015 - 15:32 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı yaklaşırken her evde geleneksel hale gelen “bayram temizliği” özellikle çalışanlar için en büyük problemlerin başında geliyor.

Bayram temizliğiniz yolda…

Kurban Bayramı öncesi ve sonbahara girerken perdelerini, halılarını yıkatmak, duvarlarını sildirmek ve evini baştan aşağıya pırıl pırıl görmek isteyenlerin imdadına temizlikyolda.com yetişiyor. Temizlikyolda.com bayrama sayılı günler kala evinin temizliğini nasıl yapacağını dert edenler için tek tık mesafesinde pratik bir seçenek.

Haberin Devamı

Tek noktadan temizlik!

Temizliğe dair hizmet verebilecek tüm şirketleri tek bir noktada toplayantemizlikyolda.comile mekan, ev ve işyeri temizliği, halı,perde temizliği, kuru temizleme gibi pek çok kategorilerde sipariş verme olanağı sunuyor. İhtiyaç duyulan hizmete göre site üzerinden doldurulan “Temizlik Sipariş formu”ile sipariş işlemi gerçekleşiyor. Temizlik ihtiyacı temizlikyolda.com üzerinden kolayca çözümlenebiliyor. Web sitesi üzerinden ihtiyaca ve lokasyona göre sunulan alternatif firmalardan biritercih edilebiliyor. Ödeme, kapıda hizmet sunan firma temsilcisine nakit veya kredi kartı ile yapılabiliyor. Alınan ücretler ise evin büyüklüğüne ve tercih edilen firmaya göre değişiyor.

İstanbul başta olmak üzere 8 il ve Kıbrıs'ta 500 civarı üye işyeri ile hizmet veren www.temizlikyolda.com sitesinin 10 binden fazla üyesi bulunuyor.

Haberin Devamı

25TL’lik indirim şansı

Temizlikyolda.com, her 100TL üzeri alışverişe 25TL’lik indirim de yapıyor.

1 kullanıcının 1 defa kullanabileceği ilk siparişine özel bu kuponun kodu‘' ilksiparis25 ‘’

Kuponun geçerlilik tarihi ise 01 Ağustos 2015 - 01 Kasım 2015’dir vetüm temizlikyolda.com hizmetlerinde geçerlidir.

Yazarlar