İlişkiler Bir erkeği burcuna göre nasıl aşık edersiniz?

Bir erkeği burcuna göre nasıl aşık edersiniz?

15.01.2018 - 16:26 | Son Güncellenme:

Eğer astroloji ve burçlara inanıyorsanız bir erkeği kendinize aşık etmek için farklı yollar deneyebilirsiniz. Bu yollar nelerdir bilmek ister misiniz?

Bir erkeği burcuna göre nasıl aşık edersiniz

Hoşlandığınız erkeğin sadece burcunu bilmek onun dikkatini nasıl çekeceğiniz konusunda size çok yardımcı olacaktır. Bu yollar sayesinde hoşlandığınız erkeğe daha profesyonelce yaklaşabileceksiniz.

Haberin Devamı

Koç burcu erkekleri

Koç erkekleri meydan okumayı sever, bu yüzden onu seviyorsanız çok belli etmeyin. Koç kovalanmayı sever ve onun dikkatini çektiğiniz sürece sizden hoşlandığını düşünecektir. Bir şeyin zor olması onlar için bir şeyi başarmaktan daha önemlidir. Bu yüzden koç erkeklerinin önce ilgisini çekip daha sonra kendinizi biraz zorlaştırarak onun size daha da bağlanmasını sağlayabilirsiniz.

Boğa burcu erkekleri

Boğa burcu erkekleri sevgi ve ilgi isteyen nazik insanlardır. Ancak korkuları vardır, bir ilişkiyi yaşama ihtimalleri çok düşük. Onlara zaman ayırın, yavaş olun ve adım adım yaklaşın. İlk hamleyi yapmak zorunda kalabilirsiniz, sorun değil böylece onun takdirini kazanacaksınız. Hemen açılmasını beklemeyin.

Haberin Devamı

İkizler burcu erkekleri

İkizlerin kalbini çalmak kolay şey değildir. Sürekli dramatik olaylar yaşatan değil onları eğlendiren kadınlara aşık olurlar. Kendileri de eğlenceli bir kişiliğe sahip oldukları için dramaya girmezler, hayatta basit şeylerden hoşlanır ve kendileri gibi birini isterler. Bir ikizlere yaklaşmanın en iyi yolu dostluğun üzerinden geçmektir, bu şekilde sizi ilk önce tanıyacak ve sonra ilişkinin tadını çıkartacaktır. Eğlendirici olduğunuzu anlarsa geri kalan her şeyin geçmiş olduğunu fark eder.

Yengeç burcu erkekleri

Yengeç erkekleri genelde içe dönüktür ve hemen duygularını göstermezler. Ne kadar uzakta olurlarsa olsunlar sezgisel yönleri kuvvetlidir. Yengeç burçlu adamla bir araya gelmek isterseniz niyetleriniz ve duygularınız hakkında dürüst olun. Güçlü, bağımsız ve kendini geliştiren çalışkan kadınlar yengeç erkeklerinin dikkatini kolayca çekebilir.

Aslan burcu erkekleri

Aslanlarda büyük bir ego sahibi olma eğilimi olmasına rağmen çok kırılgan bir yapıya da sahiptirler. Çok fazla bakıma ve desteğe gereksinim duyarlar ara sıra kendilerini rahat hissettirmek için o egoyu okşamak zorunda kalabilirsiniz. Temelde sevgi, bakım ve dikkat isterler.

Başak burcu erkekleri

Başak erkekleri ne istediklerini ve nasıl elde edileceklerini bilen kadınlardan hoşlanırlar. Güçlü, düşünceli, zeki bir kadınsanız başak erkeklerini kolayca cezp edebilirsiniz. Ayrıca güçlü ahlak ilkelerine sahip kadınları da severler.

Haberin Devamı

Terazi burcu erkekleri

Terazi burçları hem kendi hem de partnerlerinin duygularıyla temas halindedir. Duyguları ve hislerini sezgisel olarak bilen ve anlayan birine ihtiyaç duyarlar. Güvence altına almak ister ve olumlu takviyeler onları harika hissettirir. Terazi bir adamla birlikte olmak istiyorsanız duygusal zekanız üzerinde daha iyi çalışmalısınız, bu nedenle onların duygusal ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağını bilirsiniz.

Akrep burcu erkekleri

Akrep erkekleri ilişkilerde çok tutkuludur, ancak onları görevlendirmek için oyun oynamak zorundasınız ve oyuna göre sizi kovalamasına izin vermeniz gerekiyor. Açık olmayın ve ilginizi tam olarak gösterin, onu daha fazla istemek için ipuçlarını yerde bırakın. Çok iş gibi gelebilir, ama sonucu gerçekten buna değecektir.

Yay burcu erkekleri

Yay erkekleri yıldızlara ulaşmayı sever, bu yüzden onları aptal yerine koymayın. Zeki, akıllı olan ve her türlü şey hakkında canlandırıcı konuşmalar yapabilen kadınları severler. İstediği şeyi elde etmek için çok çalışmayı severler, bu nedenle kendinizi kolayca elde ettirmeyin.

Haberin Devamı

Oğlak burcu erkekleri

Oğlak burcu çok ileri, iddialı ve zorba gibi görünebilir, ancak bu onların kaba insanlar olduğu anlamına gelmez sadece kalbinden geçenleri doğruca konuşmalarından kaynaklıdır. Temel olarak oğlak burçları için hiçbir filtre yok. Sadakati her şeyin üstünde tutarlar. Eşlerinin her zaman onları destekleyeceğini ve herhangi bir maceraya atılmak zorunda kaldıklarında yanında olduğunuzu bilmeleri gerekir.

Kova burcu erkekleri

Kova erkekleri eşsiz yaratıklardır ve onları sevmek sizin için kolay olmayacak. Statü bakımından umursamaz ve çok sıkıcı bulurlar. Bu nedenle kalabalığın içine karışmaya çalışıyorsanız sizinle ilgilenmeyecektir. Kendini göstermekten korkmayan, kendinden korkmayan insanları sever. Kova burçları zaman zaman birbirlerinden kopmuş gibi görünebilirler, ancak merak etmeyin güven konularında eğilimlidirler. Yani temel olarak kova erkeğinin dikkatini çekmek için otantik ve güvenilir olmalısınız.

Haberin Devamı

Balık burcu erkekleri

Balık erkekleri çok duygusal, spontane yaşayan biri olabilirler. Ancak, sizi sevmesini sağladığınızda sizin lehinize çalışır. Balık erkekleri romantik ruhudur ve büyük jestleri sever, bu yüzden romantik bir şeyler yaparak dikkatlerini çekmeyi seçerseniz onlardan takdir kazanabilirsiniz.

Merve Ağdağlı / PembeNar Özel

Yazarlar