Editörün Seçtikleri Çağın Ofis Mobilya'dan büyük başarı

Çağın Ofis Mobilya'dan büyük başarı

02.07.2015 - 09:39 | Son Güncellenme:

Ofis mobilyacılığında 45 yılı ardında bırakan Çağın Ofis Mobilya e-ticaretteki başarısını kutluyor.

Çağın Ofis Mobilyadan büyük başarı

Söz konusu hangi sektör olursa olsun, günümüzün en çok kazandıran özellikleri kuşkusuz yenilikçi ve vizyon sahibi olabilmek. Bulunduğu sektörde vizyoner olabilen, geleceği analiz ederek değişikliklere hızla adapte olan firmalar kazanıyor ve gerçekleştirdikleri ilkler ve uygulamalar ile var olduğu sektörü de bir adım öne taşıyor.

Haberin Devamı

1970 yılından bugüne dek ofis mobilyaları üreten, sektörde 45 yılı ardında bırakan Çağın Ofis Mobilyaları bu vizyoner şirketlerden biri. Kamu kuruluşlarından belediyelere, sağlık kuruluşlarından restoran ve cafelere, finans sektöründen medya kuruluşlarına dek birçok farklı alanda ofis mobilyaları konusunda projeler yürüten Çağın Ofis, e-ticaretin çok yaygın olmadığı 2006 yılında ofis mobilyalarını tüketici ile e-ticaret yolu ile buluşturmaya başarmış. E-ticarete hızla adapte olması sayesinde, ofis mobilyalarında A’dan Z’ye her türden yaklaşık 5000 ürünün yer aldığı geniş ürün gamını Türkiye’nin hemen her yerine ulaştırmaya başlamış.

DÜNYA E – TİCARET İLE BÜYÜYOR!

Dünya’da 2013 yılı itibariyle e-ticaret harcamaları yaklaşık 1.2 trilyon Amerikan dolarını bulurken, bu rakam her geçen gün büyüyor. Gelecekte bu rakamların katlanarak artacak olması ve e-ticaret yapan şirketlerin daha kolay pazar çeşitlendirmesi yaparak, daha etkin dağıtım kanallarıyla müşteri portföyünü genişletmesi de e – ticaret hakkındaki yadsınamaz gerçeklerden.

Haberin Devamı

E – TİCARETTE ERKEN DAVRANAN KAZANIYOR!

Bugün yurtiçinde, Masko, Çağlayan, Maltepe ve Ankara’da 4, yurtdışında Ukrayna, Türkmenistan ve Bosna’da 3 showroomu, 2015 yılı itibariyle İtalya, Fas ve Kosova’da verdiği bayilikler ile ofis mobilyalarını Türkiye’nin dışındaki tüketicilerle de buluşturan Çağın Ofis Mobilya, e – ticarette doğru araçları kullanarak, ürünlerini verimli bir şekilde tüketicinin erişimine sunuyor.

2006 yılında başladığı e – ticaret ile öngörülenden daha hızlı bir şekilde büyüyen Çağın Ofis Mobilya ürünlerini Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediyor.

Çağın Ofis Mobilya Genel Müdürü Murat Sarı’nın açıklamalarına göre e-ticarete en kısa sürede adapte olan şirketlerden biri olmalarının sonucu olarak bugün Çağın Ofis Mobilya sektörün en çok tercih edilen ofis mobilya üreticilerinden biri. Sektörde bulunan mobilya şirketlerinin takip ettiği duayen şirketlerden biri olan Çağın Ofis Mobilya’nın 4.000 m2lik üretim tesisleri ve onlarca çalışanı ile sektördeki gücünü kanıtladığını ifade eden Sarı, ürünlerinde yürüttükleri kalite politikasının da vazgeçilmezlerinden biri olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

www.caginofis.com’a YILDA YAKLAŞIK 1.000.000 ZİYARETÇİ UĞRUYOR!

Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz Ödülü’ne sahip Çağın Ofis Mobilya’nın, kaliteden ödün vermeden insan ve çevre sağlığını düşünerek ürettiği tüm ürünlerin aynı zamanda tasarımlarına da çok dikkat ettiklerini sözlerine ekleyen Murat Sarı, bugün kolay kullanılan ara yüzü ve bol seçeneği ile online satış siteleri www.caginofis.com’un yılda yaklaşık 750.000 – 1.000.000 kişi arasında kişi tarafından ziyaret edildiğini de ifade ediyor.

Ürünlerini sadece www.caginofis.com üzerinden değil, bugün Türkiye’nin ve dünyanın duayen online satış sitelerinde de B2 – B2 olarak sattıklarını sözlerine ekleyen Murat Sarı, global iş dünyasında e-ticaret olarak ciddi bir ciro yaptıklarını da belirtiyor.

Etkin dağıtım kanalları ile çalışma takımlarından bankolara, ofis koltuklarından bahçe mobilyalarına, cafe, restoran mobilyalarından okul mobilyalarına dek uzanan geniş ürün yelpazesini www.caginofis.com adresinde tüketicilerine sunan Çağın Ofis Mobilya, e-ticaretin ülkemizdeki en erken, en hızlı ve en doğru uygulayıcılarından biri olarak, sektöründeki liderlik konumunu uzun süre koruyacağa benziyor.

Yazarlar