Güzellik Çılgın gençlik ucuza giyiniyor

Çılgın gençlik ucuza giyiniyor

30.01.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

Krizden en çok etkilenen kesimlerden gençler şimdi outlet mağazalarını tercih ediyor. Gençlerin markası Diesel ve Levi’s outlet mağazasında yarı fiyatına varan indirimlerle satılıyor

Çılgın gençlik ucuza giyiniyor

Dilek TAŞ

Çılgın gençlik ucuza giyiniyor

Kriz herkesi ama özellikle de gençleri vurdu. İş kaynakları azalan ve çoğu işsiz kalan gençler krizle birlikte kıyafetlerin de en ekonomik olanını tercih ediyor. Kaliteden ve markadan vazgeçmeyen gençler, artık ünlü mağazaların outlet ve fabrika satış mağazalarını teker teker dolaşıp kendilerine ve keselerine en uygun ürünleri tercih ediyorlar. Mağazacılık anlayışına, bir önceki sezonun ve defolu ürünleri uygun fiyatlarla satarak farklı bir bakış açısı getiren outlet mağazalarından biri de gençlerin en çok tercih ettiği markalardan Levi’s ve Diesel. Bostancı'da 8 yıl önce açılan outlet mağazasına Levi’s marka eski sezon ürünlerini satarak başlayan Outset Center, bugüne kadar Pepe Jeans gibi ünlü markaların seri sonu ürünlerini satmış. Mağaza şimdi Diesel ve Levi's ürünleri başta olmak üzere Lee, Wrangler, Dockers, Calvin Klein, Guess gibi ünlü markaların seri sonu ve defolu ürünlerini de satıyor.
Yarı fiyatına giyinin
Gençler arasında uçuk ve farklı koleksiyonlarıyla dikkat çeken Diesel'in eski sezon ürünlerini Outset Center'da hemen hemen yarı yarıya varan fiyatlarla bulabilirsiniz. Çocuk koleksiyonu da bulabileceğiniz mağazada mayodan pantolona kadar herşey var. Ayakkabı ve diğer aksesuarların bulunmadığı mağazada Levi's'ın seri sonu ve defolu ürünlerinin yanında yeni sezon ürünlerini de normal mağaza fiyatından daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Ouetset Center'da Lee ve Wrangler'in defolu, Calvin Klein ve Guess'in eski sezon ürünlerini bulabilirsiniz. Advantage Card’a 4 taksit imkânının da bulunduğu mağazada indirim oranı eldeki ürünün adedine göre değişiyor. Defolu ürünler yarı fiyatına satılırken yeni sezon ürünlerindeki indirim oranı yüzde 10 - 15 arası.
Gençler outlet’e yöneldi
Kizden en çok etkilenenlerin başında gelen gençler ünlü markaların fabrika satış mağazalarını tercih ediyor. Mağaza yetkilileri çeşit ve marka seçeneklerinin çok olmasından dolayı outlet mağazaların son dönemde avantajlarının çok olduğunu söylüyorlar.
Defolu ürün fiyatları
Levi’s jean mont 22 milyon lira
Levi’s tişört 4-6 milyon lira
Sweat-shirt 10 milyon lira
Triko 15 milyon lira

Diesel eski sezon ürün fiyatları
Tişört 10 milyon lira
Şortmayo 10 - 25 milyon lira
Sweatshirt 25 - 45 milyon lira
Pantolon 14.5 - 22 milyon lira
Gömlek 10 milyon lira

Adres: Bostancı Kavşağı Kartal Sok. No: 5 Bostancı E5 Karayolu üstü Bostancı Köprüsü yanı Tel: (0216) 573 02 69-70
Fiyat karşılaştırması
Ürün Mağaza fiyatı Outset Center fiyatı Defolu fiyatı
Levi’s 501 pantolon 53 milyon lira 43 milyon lira 26.5 milyon lira
Levi’s 521 pantolon 39 milyon lira 33 milyon lira 29.5 milyon lira
Sweat-shirt 37.5 milyon lira 15 milyon lira 10 milyon lira
Dockers pantolon 44 milyon lira 22 milyon lira -

Yazarlar