Cilt Bakımı Cilt lekeleri nasıl geçer?

Cilt lekeleri nasıl geçer?

18.09.2017 - 09:56 | Son Güncellenme:

Ciltte, vücutta ve yüzde oluşan lekeler görünümümüzü olumsuz etkilediği için pek çok insanın problemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki bu lekelerden nasıl kurtulabiliriz ?

Cilt lekeleri nasıl geçer

Güneş ışınları, soğuk hava, sigara kullanımı, kadınlar için doğum süreci, yaşlanma ve kullandığımız ilaçlar gibi bir çok çevresel faktörler cildimizde lekeler oluşmasına sebep olur. İster açık ister koyu bir tene sahip olun, cilt lekeleri çok belirgin olmasalar bile rahatsız edicidir.

Haberin Devamı

Cilt lekeleri sıklıkla oluştuğu yüz, boyun ve ellerde oluşmakla birlikte bu lekeleri önlemek adına cilt temizliğine, bakımına özen göstermek ve cildinize uygun ürünleri kullanmak en doğru yoldur. Ayrıca oluşmuş cilt lekelerini de gidermek için etkili çözümler bulabilmek mümkün. Günümüzde artık birçok kişi doğal içerikli krem ve yağları, cilt lekelerinin geçmesinde daha çok tercih ediyor.

Bio-oil ise içeriğindeki doğal bitki özleri ve özellikle A ve E vitaminleri sayesinde cilt renginde açılmaların ya da güneşe aşırı maruz kalmanın sebep olduğu ton farklılıklarının görünümünü düzeltmeye yardımcı oluyor.

Biliyoruz ki, herkesin hayali pürüzsüz ve lekesiz bir cilde sahip olmaktır.

Yazarlar