Editörün Seçtikleri Çocuk beslenme çantası Crate and Barrel'da

Çocuk beslenme çantası Crate and Barrel'da

24.08.2015 - 10:27 | Son Güncellenme:

Sağlıklı besinleri sağlıklı kaplarda saklayın

Çocuk beslenme çantası Crate and Barrelda

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, birbirinden renkli sandviç çantaları ve termoslar ile çocuğunuzun beslenme saatini keyifli bir ziyafete dönüştürüyor.

Haberin Devamı

İstanbul, 24 Ağustos 2015 – Yaşamın her alanını daha keyifli hale getiren Crate and Barrel, çocukların beslenme çantaları için hijyenik, doğal ve ilham verici öneriler sunuyor. Çevre dostu olmasının yanı sıra, pamuklu kumaştan üretilen, yıkanabilen ve kolayca kuruyan grafik desenli yemek ve sandviç çantaları, beslenme çantası kavramına farklı bir bakış açısı getiriyor.

Yemekleri paketlemek için çevre dostu bir alternatif arayan üç anne tarafından yaratılan LunchSkins yemek ve sandviç çantaları ile siz de çocuğunuzun yiyeceklerini kâğıt veya poşet gibi tek kullanımlık alternatifler kullanmadan taşımasını sağlayabilirsiniz.

Çocuk beslenme çantası Crate and Barrelda


LunchSkins yemek çantası, üç köşeli yapısı sayesinde dik durabiliyor ve katlandığında yer kaplamadan saklanabiliyor. Eğlenceli desenlere sahip LunchSkins sandviç çantası ise kolayca açılıp-kapanabilen kapağı sayesinde yiyecekleri uzun süre taze tutuyor.

Haberin Devamı

Termosun modern bir çizgi ile yorumlandığı Zak Pop termos, hem soğuk hem de sıcak içeceklerin ısısını dört saate kadar koruyabilen yapısıyla, hem annelerin hem de çocukların vazgeçilmez seçeneği oluyor.

Crate and Barrel, çocuklarının beslenmesine önem veren anneleri Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarına ve www.crateanbarrel.com.tr’ye bekliyor.

Yazarlar