Aile Çocuklar sporla büyüsün!

Çocuklar sporla büyüsün!

03.11.2014 - 11:40 | Son Güncellenme:

Toplumda spor kültür ve bilincini oluşturarak,özellikle çocuklara bilinçli spor yapma alışkanlığı kazandırarak sporu hayatın vazgeçilmez bir unsuru olarak görmelerini sağlamak ve dolayısıyla sağlıklı bir nesil yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur.

Çocuklar sporla büyüsün

Bu çerçevede 26 Ekim Pazar günü ilköğretim çağındaki çocuklarla 15.00-17.00 saatleri arasında Ebru Karaduman Beden Atölyesinde spor etkinlikleri yapıldı. Etkinliğe Korayspor,Sketchers Türkiye ve Banvit sponsor oldu.

Haberin Devamı

Murat Bür ve dernek üyeleri ile oluşturulan bu etkinlikte; çocuklar ayakkabı ve tişörtlerini giyinip önce spor aktiviteleri yaptılar.Ardından Banvitin hazırlamış olduğu sofraya oturdular.dans ile devam eden aktivitelerinde eğlenceli anlar yaşandı.Okullardaki kısıtlı imkanlarla spor yapamayan çocukların neşesi yüzlerinden okunuyordu.Onların neşesi, bizleri daha çok mutlu etti. Pasta kesilmesiyle son bulan etkinlik hem çocukları hem onlara sponsor olan ve yanında bulunan dernek üyelerini bir dahaki organizasyon için heyecanlandırdı. Tekrarı yapılacak olan,bu etkinliklerde çocukların sporu yaşam şekli haline getirmesi,bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. Bugün 10 çocukla başlanmış olan projede amaç Türkiye'nin her tarafına gitmek ve sporu götürmek. Ülkemizde spor bilinci her yıl giderek artıyor ve ne kadar çok desteklenirse o kadar büyüyecek,güzel işlere,başarılı olimpiyatlara imza atılacaktır. Biz böyle bir organizasyona katıldık ve 'Çocuklar #korayspor ile Büyüsün' dedik!

Yazarlar